PS3 Türkçe YAMA Devil May Cry HD Collection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Devil May Cry HD Collection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,502 kez görüntülenmiş, 173 yorum ve 153 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Devil May Cry HD Collection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatihtr1903

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 30, 2011
480
1,682
93
30

S.a arkadaşlar. Yamayı iki gün önce bitirdim, ama bir türlü fırsat bulamadım konuyu açmaya.

Oyunun sadece ara videoları türkçedir. Oyunu %30'nu kendim çevrdim, geri kalan kısmı da Oyun Çeviri yamasından portladım.

Menü ve diğer bölümlerin türkçe yaması yok ama kedim biraz çevirdim ve oyundan ses gelmemesi gibi sorunlar çıktı.

Onun için sadece ara videoların yamasını paylaştım. Eğer sorunu çözebilirsem menü ve diğer bölümleri de çevirip ekleyeceğim.

NOT
Yama dosyalarını bulundukları dizine atınız. Sadece Devil May Cry 3 yaması türkçe'dir.

Çeviri Durumu

Altyazılar: %100
Menü ve diğer: %0

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

çağ1

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 9, 2013
152
1,515
0
33
Valla helal ilsun benden once davrandin ben bu yama ile ugrasiyordum bu oyunun toplam 64 e yakin txt dosyasi var OYUN CEVİRİ sadece 6 tanesini yapmisti sanirim yapmama gerek kalmadi ben 28 txt dosyasi cevirmistim oyun videolarinda ayni silent hill 2 gibi sorun var ellerine saglik ceviremedigin txt dosyasi varsa yardim edebilirim ustersen cevirdiklerimi sana atip bakabilir ve paylasabilirsin bende baska yamalarla ugrasirim

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 30, 2011
480
1,682
93
30
Valla helal ilsun benden once davrandin ben bu yama ile ugrasiyordum bu oyunun toplam 64 e yakin txt dosyasi var OYUN CEVİRİ sadece 6 tanesini yapmisti sanirim yapmama gerek kalmadi ben 28 txt dosyasi cevirmistim oyun videolarinda ayni silent hill 2 gibi sorun var ellerine saglik ceviremedigin txt dosyasi varsa yardim edebilirim ustersen cevirdiklerimi sana atip bakabilir ve paylasabilirsin bende baska yamalarla ugrasirim
[MENTION=127701]çağ[/MENTION] Teşekkürler kardeşim.Oyunun çevirilecek sadece menü ve diğer bazı bilgileri var
ama yukarıda da belirtiğim gibi çevirdiğimde bazı sorunlar çıkıyor.
Çözebilirisem o dosyayıda eklerim.Tekrar teşekkürler kardeşim.

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,523
6,026
113
[MENTION=127701]çağ[/MENTION] Teşekkürler kardeşim.Oyunun çevirilecek sadece menü ve diğer bazı bilgileri var
ama yukarıda da belirtiğim gibi çevirdiğimde bazı sorunlar çıkıyor.
Çözebilirisem o dosyayıda eklerim.Tekrar teşekkürler kardeşim.
linkler yenilenirmi açaba