Diablo 2 Resurrected

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Genel Sohbet kategorisinde noahdino91 tarafından oluşturulan Diablo 2 Resurrected başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 536 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Genel Sohbet
Konu Başlığı Diablo 2 Resurrected
Konbuyu başlatan noahdino91
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan noahdino91

noahdino91

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 20, 2023
3
2
3
Herkese merhaba! Diablo 2 Resurrected hakkında bir soru ile forum topluluğuna başvurmaya karar verdim. Yakın zamanda xbox'tan satın almaya karar verdim. İlgilenen varsa
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
'den satın aldım. Satın alır almaz oynamaya başladım. Kendimi Diablo oyunlarının doğrudan süper hayranı olarak adlandıramam, ancak lore'u, oyunun atmosferini ve topluluğu seviyorum. Henüz Diablo oynamayı seven tek bir kötü insanla tanışmadım. Biraz konu dışı... Kısacası, oynamaya başladım ve neredeyse anında garip duygulara kapıldım. Sadece 21 yılda grafikleri değişen bir 2021 oyununu oynamak benim için garipti. Ama o zaman bile, 2000 yılının eski ikinci bölümünün geçişi sırasında dürüst olmak gerekirse pek bir fark hissetmedim. Bana göre tüm bunlar, Diablo serisini çok seven oyuncuların parasını boşa harcamak gibi görünüyor. Nostalji üzerinden kazanç. Genel olarak satın aldığım için pişman değilim, bu bir tür deneyim. Ama oyundan memnun değilim. Bu yüzden forumda bu konu hakkında yazmaya karar verdim. Bu oyun hakkında benzer hisleri olan başka biri var mı? Ya da belki birisinin yanıldığımı gösterecek yapıcı bir cevabı vardır. Her neyse, cevaplarınızı bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim! Herkese iyi günler dilerim