- Nis 20, 2023
- 3
- 2
- 3
Herkese merhaba! Diablo 2 Resurrected hakkında bir soru ile forum topluluğuna başvurmaya karar verdim. Yakın zamanda xbox'tan satın almaya karar verdim. İlgilenen varsa 'den satın aldım. Satın alır almaz oynamaya başladım. Kendimi Diablo oyunlarının doğrudan süper hayranı olarak adlandıramam, ancak lore'u, oyunun atmosferini ve topluluğu seviyorum. Henüz Diablo oynamayı seven tek bir kötü insanla tanışmadım. Biraz konu dışı... Kısacası, oynamaya başladım ve neredeyse anında garip duygulara kapıldım. Sadece 21 yılda grafikleri değişen bir 2021 oyununu oynamak benim için garipti. Ama o zaman bile, 2000 yılının eski ikinci bölümünün geçişi sırasında dürüst olmak gerekirse pek bir fark hissetmedim. Bana göre tüm bunlar, Diablo serisini çok seven oyuncuların parasını boşa harcamak gibi görünüyor. Nostalji üzerinden kazanç. Genel olarak satın aldığım için pişman değilim, bu bir tür deneyim. Ama oyundan memnun değilim. Bu yüzden forumda bu konu hakkında yazmaya karar verdim. Bu oyun hakkında benzer hisleri olan başka biri var mı? Ya da belki birisinin yanıldığımı gösterecek yapıcı bir cevabı vardır. Her neyse, cevaplarınızı bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim! Herkese iyi günler dilerim