PS4 Türkçe YAMA Disney Epic Mickey Rebrushed PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde ridw0n tarafından oluşturulan Disney Epic Mickey Rebrushed PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 808 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 18 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Disney Epic Mickey Rebrushed PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan ridw0n
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan birbilen2727

ridw0n

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 23, 2021
189
124
43

BİLGİ
Yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir.

Atmosferine uygun özel terimler kullanarak daha anlaşılır bir seviyeye getirilmiştir.

Oyun için @hako ya ve çeviriyi yapan kişilere teşekkür ederim

OYUN LİNKİ
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

KURULUM
Disney Epic Mickey Rebrushed EUR (v1.00) CUSA-42649 Sadece ana oyunu indirmeniz yeterlidir
ps4 e port ederken (5.05-6.72-7.02-7.55-9.00 Kullanıcıları için v1.03 Backport Patch) dosyasını kullandım o yüzden güncelleme içine dahildir
9 versiyonda denedim çalışıyor.

Önemsiz bir detay: Güncelleme yüklenmiş gibi görünmüyor ama özelliklerine bakınca görünüyor.

EMEĞİ GEÇEN
Story Master

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ridw0n

NOT:
Oyunu kendim için araştırarak türkçe yapmayı denemiştim
benim için çalışınca sizlerle de paylaşmak istedim bir sorun olacağını düşünmüyorum ama olursa da şimdiden affınıza sığınıyorum.
Herkese keyifli oyunlar dilerim

İNDİRME LİNKİ

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
994
2,060
93
Paylaşım için teşekkürler. Ellerine, emeklerine sağlık.

bysmh

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Eki 30, 2024
8
3
3

BİLGİ
Yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir.

Atmosferine uygun özel terimler kullanarak daha anlaşılır bir seviyeye getirilmiştir.

Oyun için @hako ya ve çeviriyi yapan kişilere teşekkür ederim

OYUN LİNKİ
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

KURULUM
Disney Epic Mickey Rebrushed EUR (v1.00) CUSA-42649 Sadece ana oyunu indirmeniz yeterlidir
ps4 e port ederken (5.05-6.72-7.02-7.55-9.00 Kullanıcıları için v1.03 Backport Patch) dosyasını kullandım o yüzden güncelleme içine dahildir
9 versiyonda denedim çalışıyor.

Önemsiz bir detay: Güncelleme yüklenmiş gibi görünmüyor ama özelliklerine bakınca görünüyor.

EMEĞİ GEÇEN
Story Master

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ridw0n

NOT:
Oyunu kendim için araştırarak türkçe yapmayı denemiştim
benim için çalışınca sizlerle de paylaşmak istedim bir sorun olacağını düşünmüyorum ama olursa da şimdiden affınıza sığınıyorum.
Herkese keyifli oyunlar dilerim

İNDİRME LİNKİ

[Gizli içerik]

teşekkürler