"dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek" ps3 açılmıyor, recovery modda açılmıyor

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde necromancer41 tarafından oluşturulan \"dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek\" ps3 açılmıyor, recovery modda açılmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,094 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı \"dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek\" ps3 açılmıyor, recovery modda açılmıyor
Konbuyu başlatan necromancer41
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan lifebomb

necromancer41

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 6, 2011
7
0
0
48
Merhaba dün normal kapattığım ps3 bugün açılmıyor
açmak istediğinizde önce normal açılış melodisi ve aşağıdaki fotoğraftaki ekran çıkıyor(üzerindeki versiyonu anlamanız için koyuyorum)

buraya kadar normal arkasından aşağıdaki hata çıkıyor ve sistem geriyüklenmeye başlıyor.
[ATTACH=CONFIG]1283[/ATTACH]

fakat sistem geri yklenmesi %100 oluyor bip sesi geliyor ekran kararıyor birdaha hiç görüntü gelmiyor yaklaşık 40 dk bekledim bir şey olmadı sonra kendi kendine yeniden başladı ve yine aynı hata ile
[ATTACH=CONFIG]1284[/ATTACH]

recovery mode açmayı denedim. önce cihazı kapattım. kapalı iken power düğmesine açılıp tekrar kapanana kadar basılı tuttum. kapandıktan sonra çift bip sesini duyana kadar tekrar basılı tuttum. çift bip sesi gelince parmağımı düğmeden çektim. ve aşağıdaki resimdeki ekran gidip gidip geldi sürekli.
[ATTACH=CONFIG]1285[/ATTACH]

sonra fişleri hdmi vs herşeyi çektim bekledim tekrar taktım ilk kurulum gibi açıldı
[ATTACH=CONFIG]1286[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1287[/ATTACH]
sistem hdmi algıladı tv boyutu vs sordu hepsini yaptım tekrar sistem depolama vs hata algıladı hop başa döndük. ne tavsiye edersiniz neyapmak gerek?

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,917
878
113
37
PSLAND:)
[MENTION=100391]necromancer41[/MENTION] Öncelikle geçmiş olsun.Kalıcı bir soruna benzemiyor..Tekrardan RECOVERY MENÜ ye alıp REBUİLDİNG DATABASE yi seçebilirmisin? BAzen ps3 donduğu zaman yada yanlışlıkla fişini çektiğimde aynısı defalarca başıma geldi.Geri yüklemeden sonra herşey düzeliyordu.

necromancer41

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 6, 2011
7
0
0
48
belki 10 defa bastan başlayım geri yukleme yaptı ama hep aynı. geri yükleme bittikten sonra ekran kararıyor birsey gelmiyor?

necromancer41

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 6, 2011
7
0
0
48
hdd yi bilgisayara takayım bir yedek alayım dedim win10 hddyi takar takmaz bir işlem yaptı anlamadım ama şuanda hddyi ps3 taktım (DAHİLİ HDD) şimdi hiç açılmıyor direkt açar açmaz aşağıdaki karlı ekranı çıkartıyor görüntü gidip gidip geliyor
[ATTACH=CONFIG]1285[/ATTACH]

necromancer41

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 6, 2011
7
0
0
48
arkadaşlar hdd yi çıkartıp windowsda tam format yaptım sistem recovery mod açıldı ama bu sefer 4.50 ve üzeri yazılım bulunan bellekle yükleme yapın diyor benim makina jailbreakliydi yine aynı şekilde devam etmem için hangi sürümü indireceğim? 4.75 cfw yükleyebilirmiyim??

Son düzenleme:

necromancer41

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 6, 2011
7
0
0
48
arkadaşlar hdd yi çıkartıp windowsda tam format yaptım sistem recovery mod açıldı ama bu sefer 4.50 ve üzeri yazılım bulunan bellekle yükleme yapın diyor benim makina jailbreakliydi yine aynı şekilde devam etmem için hangi sürümü indireceğim? 4.75 cfw yükleyebilirmiyim??

lifebomb

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 20, 2019
2
0
1
[MENTION=100391]necromancer41[/MENTION] Öncelikle geçmiş olsun.Kalıcı bir soruna benzemiyor..Tekrardan RECOVERY MENÜ ye alıp REBUİLDİNG DATABASE yi seçebilirmisin? BAzen ps3 donduğu zaman yada yanlışlıkla fişini çektiğimde aynısı defalarca başıma geldi.Geri yüklemeden sonra herşey düzeliyordu.
o zaman da yüklü oyunlar gitmezmi?