PS4 Türkçe YAMA Dragon Age: Inquisition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan Dragon Age: Inquisition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 482 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Dragon Age: Inquisition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Naruto6181

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
282
801
93
Dragon Age: Inquisition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Dragon Age: Inquisition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar 👋
Bildiğiniz gibi daha önceden bu oyuna tr yama @thisrock84 tarafından paylaşıldı. @thisrock84 e verdiği emek ve yaptığı paylaşım için teşekkür ederim. Fakat çeviri de eksiklikler, yamada ise ana oyun ile uyum sorunu olabildiği için ve bu yönde istekler olduğu için yenisini yaptım.

Ana oyun çevirisinde animus tarafından hazırlanan pc çevirisi kullanıldı. Bu pc çevirisi direkt ps4 ile uyumlu değildi, uyumlu hale getirildi. Ps4 e göre eksiklikler ve uyum sorunları giderildi. Ek olarak update çevirisi ise bana aittir. Yani önceki paylaşıma ek olarak hem ana oyun çeviri eksiklikleri giderildi, hemde update çevrildi ve sorunsuz hale getirildi. Fakat oyunda dil dosyaları çok parçalı, bu nedenle görmediğim çeviri yapılmayan yerler var ise bilgi verebilirsiniz.

Ben oyun ile ilgilenir iken
@hako
nun paylaştığı ana oyun linkleri kırık olduğu için farklı yerden indirip düzenlemeleri yaptım. Linkleri yenileyen @hako ya ayrıca teşekkür ederim.

KURULUM
Ana oyunu ve update indirin, Mycan programı ile ana oyunu seçin, update seçin, yama arşivinden ise buradan indireceğiniz mycan uzantılı yama dosyasını seçip işlemi başlatın. işlem bittiğinde repack klasöründeki yeni tr yama ile hazır update ve ana oyunu kullanacaksınız. İndirdiğiniz orjinal update ise yama hazırlandıktan sonra silebilirsiniz.

Ana Oyun + Update + Dlc linki
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yamanın yapılacağı programın linki (Mycan)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ (ANA OYUN)
ANİMUS PROJESİ

UPDATE & DLC ÇEVİRİSİ
MYBE&KA

PS4 PORT VE DÜZENLEME

MYBE&KA

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
282
801
93
Emeklerine sağlık ☺

Konuyu da müsait olunca düzenleyeceğim
Teşekkürler şimdiden, seninde eline sağlık Castellanos @Castellanos . Konu hakkında bilgisi olması için etiketliyorum. @gserhygrtht @birbilen2727 umarım sorunsuz olmuştur, iyi oyunlar dilerim.