PS4 Türkçe YAMA Empire of Sin PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Empire of Sin PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,103 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 25 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Empire of Sin PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melih2010

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,353
30,670
113
Empire of Sin PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Empire of Sin PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Oyunu çeviren BİTLİKUTU (WCODER)'ya teşekkürü bir borç bilirim. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Oyunu upload edip paylaşan @hako 'ya teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Romero Games ve Paradox Interactive'in sunduğu yeni strateji oyunu Empire of Sin, seni içkinin yasak olduğu 1920'ler Chicago'suna, gaddar yeraltı suç dünyasının göbeğine götürecek. Al Capone, Stephanie St. Clair ve Goldie Garneau gibi gerçek ve tarihten ilham alan on dört çete patronundan birinin yerine geç ve ayaktakımından üyeler seçip bir çete kur, suç imparatorluğunu inşa edip yönet ve muhitini rakip çetelere karşı koru. Zirveye tırmanmak için hangi yolu izleyeceğin sana kalmış; dalavere çevirebilir, vaatlerle akıl çelebilir ve korku salabilirsin. Sonra da zirveden düşmemek için ne gerekiyorsa yapman gerekecek; şansın açık olsun!

NOT
Yama tüm kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
indirebilirsiniz.

Yamanın çalışması için Duplex sürümünü indiriniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
BİTLİ KUTU (WCODER)

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,013
2,133
113
Rica ederim. Bana da hitap etmeyen bir oyun zaten 😂 Yamadan sonra ilk işim silmek oldu 🤣 Bolluk olsun diye çıkardım bunu da 😊
Ellerine sağlık Castellanos @Castellanos hocam:)

Videoya baktım da haggaten cok da şeyapmadı yaws 🤣🤣
Size hitap etmeyebilir ama belki bana hitap ediyordur :p:D Açıkçası oyun fena durmuyor ;) Bi bakmak da fayda var. Belki beğeniriz :)

Türkçe yamaların artması için gösterdiğin emek üst düzeyde. Bir kez daha tüm paylaşımların için sana sonsuz kez teşekkürler. İyi ki varsın ;):)

Son düzenleme: