En stabil sürüm

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde macolar54 tarafından oluşturulan En stabil sürüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 259 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı En stabil sürüm
Konbuyu başlatan macolar54
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan macolar54

macolar54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
28
2
3
32
Arkadaşlar bende geçen sene 6.72 sürümde ps4 slim vardı. O zaman jb yaparken bazen çat diye ses gelip kendini kapatıyordu. Böyle böyle bir gün yine çat diye gitti ve bir daha açılmadı. Tamirci anakartın yandığınu ve tamirin mümkün olmadığını söyledi. Bir kaç yere götürdüm onlarda aynısını söyledi. Şimdi ps4 pro almak istiyorum ama yine aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum o yüzden en stabil versiyon hangisi sizce?

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2019
191
99
28
Arkadaşlar bende geçen sene 6.72 sürümde ps4 slim vardı. O zaman jb yaparken bazen çat diye ses gelip kendini kapatıyordu. Böyle böyle bir gün yine çat diye gitti ve bir daha açılmadı. Tamirci anakartın yandığınu ve tamirin mümkün olmadığını söyledi. Bir kaç yere götürdüm onlarda aynısını söyledi. Şimdi ps4 pro almak istiyorum ama yine aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum o yüzden en stabil versiyon hangisi sizce?
En stabil sürüm 5.05tir ama o sürüm bulman zor yazılım düşme de yok zaten. Onun dışında kullanıcı yorumlarına bakıp genel bir izlenim çıkartırsın.

macolar54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
28
2
3
32
En stabil sürüm 5.05tir ama o sürüm bulman zor yazılım düşme de yok zaten. Onun dışında kullanıcı yorumlarına bakıp genel bir izlenim çıkartırsın.
5.05 te bazı oyunlar oynanmadığı için 6.72 ye güncellemiştim diye hatırlıyorum. 5.05 baya eski bir sürüm değil mi. Yani bulsak bile almaya değer mi ki?

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,644
1,338
113
Bende 9.00dan memnunum.Son çıkan usbsiz kırma gayet kullanışlı

UZUNPARLAMENTPOLAT

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2025
12
4
3
Bahsi Geçen Sürümler Günümüz Oyunların Çalışması Açısıyla Bayağı Bir Eski Fakat Uzun Süreli 12.50 Jailbreak Bekleyen Birisi Olarak Söyleyeceğim Daha Önceden 11.00'da Bekleyip Jailbreak Çıkmasını Bekledim Fakat Yanlışlıkla Cihazı 12.50 Ye Güncelledim Son Zamanlarda Çıkmış Olan 12.50-12.52 Jailbreak BLU-RAY CD'leri Gayet Stabil Ve Sorunsuz Çalışıyor Çokta Hızlı Bir Şekilde Jailbreak Yapıyor Jailbreak İşlemi Çıktıktan Sonra Bayağı Bir Araştırma Yaptım Ve Pişman Olmadım Çokta İyi Çalışıyor Cihazı 12.52'Ye Güncelledim Ve Sorunsuz Kullanıyorum Tabi Bazen 1-2 Kere Yeniden Başlatman Lazım Onun Dışında Mükemmel Tavsiyem 12.52

seqilcocuk

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 29, 2023
114
23
18
Benim cihaz 6.72 bir sorun yaşamadım. Sadece gow ragnarok oynarken 2.3 hende kapanıyordu. 2-3 kere deneyince açılıyordu

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
511
172
43
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Böyle bir video denk geldi belki de seninde sorunun böyle teknik bir şeydi videodan da sorunu bulamamışlar ama işlemciden demişler aslında bu bios çipi hemen hemen her cihazdan standart ve çoğu tamircide bunun yazma cihazı oluyor özellikle çoğu tv tamircilerinde bile var ama PlayStation tamircilerinde var mı bilemiyorum genelde tek havya cihazı var onla da analog değiştirme hdmi soketi tamiri filan yapıyorlar daha çok