PS4 Türkçe YAMA Ender Lilies: Quietus of the Knights PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde kexepas tarafından oluşturulan Ender Lilies: Quietus of the Knights PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 953 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Ender Lilies: Quietus of the Knights PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan kexepas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan muhammedklyz

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
313
715
93
Ender Lilies: Quietus of the Knights PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Ender Lilies: Quietus of the Knights PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren MYTH ÇEVİRİ ekibine buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

OYUN HAKKINDA
Ender Lilies: Quietus of the Knights, Blight'ın tüm Land's End krallığını yok edip tüm sakinlerini Blighted'a dönüştürmesinin ardından başlıyor. Ana karakter ve oyuncu karakteri, Beyaz Rahibeler'in hayatta kalan son soyundan gelen ve ruhları yozlaşmadan arındırma yeteneğine sahip Lily'dir. Lily'ye yolculuğunda Blight'tan arındırılmış ruhların ruhları eşlik eder.

Nymphilia (Şafak Rahibesi) adlı kadim bir Beyaz Rahibe'ye bağlılık yemini eden Gölge Şövalyesi'nin ruhu tarafından karşılanır. Nimphilia, oldukça genç ve savunmasız olduğu için sadık şövalyenin ruhunu Lily'nin korumasına bağlamayı başarır. Şövalye, bela krallığında yolunu bulmasına, birlikte anıları hatırlamasına ve her şeyden önemlisi genç rahibe için savaşmasına yardımcı olacaktır.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama dosyası update dosyasını da barındırmaktadır. Önce oyunu ardından da türkçe yamalı update dosyasını kurunuz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
MYTH ÇEVİRİ

ÇEVİRMENLER
BORAN EFE GÖKTÜRK
İLKAY KERKUD
SAĞIZ SALİH ÖZDEMİR
SAGEE

PS4 PAKETLEME & TEST & UPLOAD
KEXEPAS

PS4 PORT VE DÜZENLEME
MYTH ÇEVİRİ

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
313
715
93
Sevgili mcpsp takipçileri.

Bu oyunun türkçe çevirisi pc'de ücretsiz olup Ps4 ile uyumlu oyunlar arasındadır.

Burada sizi bilgilendiriyorum ki bazı gözü açık, çevirmenlerden izinsiz ücretsiz olan yamaları (Ç)alıp, ps4'de port ettim diyerek sizlere ücret ile sattığını göstermek istiyorum. Tabi her oyun uyumlu değil bunuda belirtiyim yanlış anlaşılma olmasın.

Bu yüzden ücretsiz reklamsız siteleri desteklemenizi ve şifreleri özel mesaj yoluyla paylaşmamaya dikkat edin.

Ücretsiz olan bir türkçe çeviriyi ve port ettim diyerek ücret talep ediyorsa mutlaka maliye bakanlığına şikayet edin.

Çeviri ücretsiz, neden port ücretli oluyor değil mi?

Keyifli oyunlar...

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,314
4,595
113
Sevgili mcpsp takipçileri.

Bu oyunun türkçe çevirisi pc'de ücretsiz olup Ps4 ile uyumlu oyunlar arasındadır.

Burada sizi bilgilendiriyorum ki bazı gözü açık, çevirmenlerden izinsiz ücretsiz olan yamaları (Ç)alıp, ps4'de port ettim diyerek sizlere ücret ile sattığını göstermek istiyorum. Tabi her oyun uyumlu değil bunuda belirtiyim yanlış anlaşılma olmasın.

Bu yüzden ücretsiz reklamsız siteleri desteklemenizi ve şifreleri özel mesaj yoluyla paylaşmamaya dikkat edin.

Ücretsiz olan bir türkçe çeviriyi ve port ettim diyerek ücret talep ediyorsa mutlaka maliye bakanlığına şikayet edin.

Çeviri ücretsiz, neden port ücretli oluyor değil mi?

Keyifli oyunlar...
Maliye yi garıstırmaaaaaa

Korsan oynuyoruz ey 🤣😂