ePSXe 1.7.0 - Enhanced PSX Emulator

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 1 Emulation kategorisinde Sakura tarafından oluşturulan ePSXe 1.7.0 - Enhanced PSX Emulator başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,052 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 1 Emulation
Konu Başlığı ePSXe 1.7.0 - Enhanced PSX Emulator
Konbuyu başlatan Sakura
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan redvelvet

Sakura

Neo-Cps !
Kayıt Üyemiz
May 30, 2008
507
8
0
ePSXe 1.7.0 - Enhanced PSX Emulator

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

--Tüm plugin ve bios dosyaları içindedir...

--Emulatorun ayarları bizzat kendim tarafından yapılmıştır...

--Eğer Sizde hata vermiyorsa Plugini Yeni Çıkan Pete's OpenGL2 PSX GPU v 2.9 'a çevirin....Hata verdiyse eskisi gibi yapabilirsiniz....Zaten pek fark yok....

--Ayrıca tuş ayarları bölümünde gereksiz 2 tuş kaldırıldı...

Raistl1n

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 29, 2008
27
0
0
Notebook'a oyunları atıp,tv'ye bağlarsak ,birde joystick takarsak ve birde winning eleven 3, al sana Tv'de psone keyfi :)

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıt Üyemiz
Nis 7, 2008
2,264
25
48
40
İndirdim ve şu an kullanıyorum. Üzerinde isim yazmayan CD lerimin içeriğine bakıp üzerlerine yazıyorum. Teşekkürler bu güzel emulatör için dostum :)

Raistl1n

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 29, 2008
27
0
0
Bunun analog ayarınız nasıl yapacağız.Ben fps oyun oynayacağım ama analog ayarlarını yapamadım.geriye doğru adamı hareketlendiriyorum, yukarı çıkıyor görüntü,ikinci analoğ ile(sağdaki)sol yapıyorum tam tur sağ yapıyor 100 kere ayar çektim olmadı :em:

Birde oyundan(yani emülatörü tamamen kapatmadan)kontrol ayarı yapıp hemen oyuna dönebilirmiyiz.

koz1

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 20, 2008
42
6
8
45
bu emulatörün içinde cheats diye bir klasör var. hile yapılıyormu. yapılıyorsa nasıl olduğunu gösterebilirmisiniz?

Sub Zero

Lord Of Mortal Kombat
Kayıt Üyemiz
Ara 14, 2008
552
0
0
27
ben ps3 kolunu pc ye takmıştım kuramadım kolu pc de ama kol tanındı diyor dedi ama olmadı nasıl yapabilirim eğer olursa gayet süper olur :):):):):):)