PS5 Yardım Etahen 2.4 ü 2.5 e çevirmek yukseltme islemi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde madmex tarafından oluşturulan Etahen 2.4 ü 2.5 e çevirmek yukseltme islemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Etahen 2.4 ü 2.5 e çevirmek yukseltme islemi
Konbuyu başlatan madmex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kuzukurt

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
119
46
28
36
Merhaba. Suresiz etahen 2.4 kurulu versiyon 9,60.
Bunu nasil hangi yöntemle 2.5e yukseltebiliriz. Videolu anlatim veya yazili anlatim ile anlatirsaniz cok memnun olurum
Tesekkurler.

kuzukurt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2017
185
99
28
bu konudaki dosyayı indirirseniz içinde hazır 2,5 var.
etaHEN.elf - Son çıkan 2.5b sürümüdür.
ps5-backpork.elf - Alt versiyonda olanlar için bu önemli bir dosyadır. Herhangi bir oyuna ait fix dosyası atıldıktan sonra oyunların açılmasını sağlar.
notify.elf

shadowmount.elf - Kırma işlemi yapıldığında oyunları menüden de direkt olarak açmamızı sağlar.

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
119
46
28
36
Ben muhtemelen 1 alt versiyonun suresiz etahenindeydim. İnternetten etahen 25b dosyayi icine atip eskiyi silip txt dosyasinin icindeki yaziyi etshen 2.5b olarak degistirdim ve versiyon 2.5b oldu. O anlattiklariniz yenilikler geldimi? Yoksa illaki bu gosteridigniz linkteki suresiz ilemi degismem gerekiyor?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

ps5-backpork.elf - Alt versiyonda olanlar için bu önemli bir dosyadır. Herhangi bir oyuna ait fix dosyası atıldıktan sonra oyunların açılmasını sağlar.
notify.elf

shadowmount.elf - Kırma işlemi yapıldığında oyunları menüden de direkt olarak açmamızı sağlar.
soruma ek olarak 2.6 ya çevirebilirmiyiz ?

Son düzenleme:

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
262
114
43
notify.elf

konuyu başlatan arkadaşın da sorduğu gibi etahen güncellemesi nasıl yapılıyor.

diğer bahsettiğiniz .elf dosyaları hakkında da bilgim yok malesef..
hiç bilmeyen birine anlatır gibi yazabilir misiniz.. ?
veya videosu varsa oradan izleyebilirim.