far cry 3 ps3 coop save sorunu

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde feto tarafından oluşturulan far cry 3 ps3 coop save sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,657 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı far cry 3 ps3 coop save sorunu
Konbuyu başlatan feto
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan FearLess_1526

feto

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 18, 2011
165
10
18
34
merhaba arkdaşlar far cry 3 de 2kişilik coop oynarken bayağı bi ilerliyoruz ama nasıl kaydedilceğini bulamıyoruz bu yüzden en baştan oynamak zorunda kalıyoruz bunun bir kaydetme yöntemi yokmu acil yardım ? birde 4 tane silah çeşidi seçebiliyoruz ya başka silah seçemiyormuyuz

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,917
878
113
37
PSLAND:)
Kardes ps3 te neredeyse butun oyunlar otomatik kaydetme yapıyor:) Otomatik kaydetme acik degil mi?
Silahlar icinse; ilerledikce puan, para kazandikca acilmasi lazim silahlarin.

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 11, 2012
3,046
240
63
Ferhan abi coop farklı kaydetme olmuyor istedigin bölümü secip oynuyorsun :) Silah ise online coop da özellestirilebiliyor ama offline da böyle bir özellik yok :) Adamların silahlarını alabilirsin ancak :D

feto

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 18, 2011
165
10
18
34
bölüm seçme ekranını bulamadım sadece ilk bölümden başlıyo ondada tekneyle bir yere geliyosun ?

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 11, 2012
3,046
240
63
bölüm seçme ekranını bulamadım sadece ilk bölümden başlıyo ondada tekneyle bir yere geliyosun ?
Tam tusunu hatırlamıyorum ama alt taraflarda yazması lazım dikkatli bak görürsün. Oyuna baslamadan önce sag tarafta oynayacagın bölümün resmi olur.

feto

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 18, 2011
165
10
18
34
evet sağ tarafta resim var altta tuşlar yazıyo ama bakarım sağol

FearLess_1526

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 8, 2014
2
0
0
game master ve ferhanank nın yazdığı cevapları okuyamıyorum,birde ben bu sitede yeniyim sorularımı nereye yazacagım?