PS4 DLC FC 26 Kadro Güncellemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 DLC kategorisinde impala tarafından oluşturulan FC 26 Kadro Güncellemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,617 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 DLC
Konu Başlığı FC 26 Kadro Güncellemesi
Konbuyu başlatan impala
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gooku

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
320
118
43
Merhaba,

(PS4 FC 26) -16.07.2026 Tarihli Kadro Güncellemesidir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Alternatif
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

(PS4 FC 26) - Assets DLC Güncellemesidir

Örnek Kurulum videosu.

Son düzenleme:

xxsavasxx2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2018
129
12
18
FC 25'de sıkıntısız şekilde kadro yamasını sorunsuz atabiliyordum.
Fakat FC 26'da Hata şu şekilde. (FC 26 ayarlar dosyası bozuk ve silindi. Yeni bir profil oluşturman veya kaydetmeden devam etmen gerekiyor.) Defalarca kez denedim tekrar bu hatayı alıyorum. Videonun aynısını yapıyorum. Bunu nasıl çözebilirim.

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,611
14,347
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
FC 25'de sıkıntısız şekilde kadro yamasını sorunsuz atabiliyordum.
Fakat FC 26'da Hata şu şekilde. (FC 26 ayarlar dosyası bozuk ve silindi. Yeni bir profil oluşturman veya kaydetmeden devam etmen gerekiyor.) Defalarca kez denedim tekrar bu hatayı alıyorum. Videonun aynısını yapıyorum. Bunu nasıl çözebilirim.
Apollo'yu kullandıktan sonra makinayı yeniden başlatın, tekrar kırma yapıp oyunu açın. Apollo'yu kullanıp oyunu açmayın.

xxsavasxx2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2018
129
12
18
Apollo'yu kullandıktan sonra makinayı yeniden başlatın, tekrar kırma yapıp oyunu açın. Apollo'yu kullanıp oyunu açmayın.
İlginiz için teşekkür ederim. Cihazı yeniden başlattım bir kaç kere ama aynı hatayı alamaya devam ediyorum. Tekrar kırma dediğiniz durum yanlış anlamadıysam cihazı açınca hen yapıyorum. Acaba oyun dosyalarında uyum sorunumu yaşıyorum. Oyunun save data dosyasını Playstation ayarlardan depolamadan sildim. Oyuna tekrar girdim yeni save oluşturdu. Oluştuğu save dosyasını tekrar güncel kadro ile değiştirdim. Fakat aynı hatayı alıyorum. FC 26 bana inat etti güncel kadro ile oynatmayacak. 🥲

xxsavasxx2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2018
129
12
18
Edit: Cihazı belki 10 kere kapattım açtım kadro dosyalarını atıyorum her seferinde aynı hatayı veriyor. İlk defa böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Kadro güncel olmayınca tadı çıkmıyor. Bunu düzeltmenin yolu yok mudur? Şimdiden teşekkürler.

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
320
118
43
Dosyayı kendim test ettim herhangi bir hatayla karşılaşmadım. Yüklemeden önce isterseniz birde eski kadro dosyasını cihazdan kaldırıp Apollodan öyle yüklemeyi deneyin.

xxsavasxx2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2018
129
12
18
Dosyayı kendim test ettim herhangi bir hatayla karşılaşmadım. Yüklemeden önce isterseniz birde eski kadro dosyasını cihazdan kaldırıp Apollodan öyle yüklemeyi deneyin.
Enteresan bir durum neden bazı kişiler bu hatayı alıyor anlam veremedim. Zaten cihazda eski save kadro dosyalarını sildim. Oyuna girince sıfırdan kadro save dosyası oluşturdu. Apollodan kadro dosyalarını değiştirdim cihazı yeniden başlattım tekrar aynı hatayı veriyor. Olmadı oyunu başka siteden indirmeyi denicem bide öyle denerim. Olmazsa FC 25'e geri döneceğim onda kadro yamada sorun yaşamadım. Daha güncel kadro ile oynayabiliyordum.