PS5 Yardım FFPFSC format

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde metalgear25 tarafından oluşturulan FFPFSC format başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 165 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı FFPFSC format
Konbuyu başlatan metalgear25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz36

metalgear25

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 27, 2013
197
39
28
43
Merhabalar nasilsiniz cümleden size bir sorum olacak FFPFSC formatlı oyunlara Türkçe yamayi nasıl ekleyeceğim veya ne kurmamız gerek bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

metalgear25

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 27, 2013
197
39
28
43
FFPFSC o zaman bu formayı klasöre çevirin sonra yeniden aynı formatta çevirmek mi gerek o zman

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
383
633
93
FFPFSC o zaman bu formayı klasöre çevirin sonra yeniden aynı formatta çevirmek mi gerek o zman
merhaba oyunları her zaman klasör halinde indirin türkçe yamayı içine attıktan sonra neye çevirmek isterseniz ona çevirin en mantık böyle olur ben çevirmek için bu programı kullanıyorum
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
569
434
63
Ffpfsc dosyasıni yine aynı şekilde kalsörlü hale getirebiliyormuyuz bu programla arkadaşlar PS4 oyunundaki gubi pkg açıyoruz o şekilde de ffpfsc yapılıyor mu