Fightcade ve Oyun Kurulumu Rehberi (Otomatik Rom İndirme Eklentisi

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulation kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan Fightcade ve Oyun Kurulumu Rehberi (Otomatik Rom İndirme Eklentisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,057 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulation
Konu Başlığı Fightcade ve Oyun Kurulumu Rehberi (Otomatik Rom İndirme Eklentisi
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ioriyagami

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıt Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
40
Senelerden sonra merhaba :)

Fightcade, eski adı GGPO olan online arcade oyun salonu platformudur. Türkiye ve dünyada bir çok eski atari salonu müdavimi, oyunlarını oynamaya buradan devam etmektedir. Hızlıca işlemlere geçelim:

1. Adım:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
adresindeki sağ üstteki register butonunu kullanarak kendinize bir kullanıcı adı alın hızlıca. Aynı sayfadaki download now kısmından fightcade programını dilediğiniz yere kurun. Programı kurduktan sonra aldığınız nickinizle giriş yapın.

2. Ekteki dosyayı rardan çıkarın, içindeki tüm json dosyalarını kopyalayın ve fightcade i kurduğunuz dosyaların içindeki Emulator isimli klasörün anadizinine kopyalayın.

Bitti. Otomatik rom indirme eklentisini de kurmuş oldunuz. Böylece oyun indirmekle uğraşmayacaksınız. Arama kısmından aradığınız her oyunu bilgisayarınız kendisi ilgili klasöre indirecek.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

sas1117

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2008
294
56
28
tüm herkeste makro var tek tuş oynuyorlar gecen ateride bulustuk tusa dokunamadı eleman ama arcadede adamın üstüne ziplayamıyorum .SOrsan yok abi turbo değil kendim basıyorum falan diyorlar cakal dolu yani rekabetçi ortamlar için iyi değil ama snow atayım ilerlemeli oynayayım derseniz guzel yer.

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıt Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
40
kof97, kof98 oynuyorum. 1 tane bile makro kullanan oyuncu yok. otomatik hareket değil, reflekse yönelik oyunlar bunlar. fightcade makro kullanımı için uygun yer değil. çünkü makro programına tuş serisini kusursuzca tanımlasan bile gecikme olmadan yapman imkansız. gecikmeli şekilde tek tuşla yaptığın harekette ise seçtiğin karakter kendi kendine hareket yaparken rakibe direkt fırsat doğar.

makro kullanan kimse olmadığını ayrıca kişileri tek tek tanıdığımdan, yüzyüze görüştüğümden biliyorum orada. misal kof98 oynayıp da benim tanımadığım kimse yok. mahalleden 8-10 arkadaş tanıyorum. orada tanıştığım, yüzyüze görüştüğüm de 10 dan fazla insan var. en iyi oynayanının bile makroyu bilmediğini çok iyi biliyorum.