PS4 Türkçe YAMA Final Fantasy VII Remake PS4 Türkçe Yama V2 İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Team NINJA tarafından oluşturulan Final Fantasy VII Remake PS4 Türkçe Yama V2 İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29,581 kez görüntülenmiş, 439 yorum ve 235 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Final Fantasy VII Remake PS4 Türkçe Yama V2 İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Team NINJA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cebimcem

Team NINJA

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 23, 2020
26
437
48

OYUN HAKKINDA

Dünya, gezegenin yaşam gücünü mako enerjisi halinde kontrolü altında tutan bir şirket olan Shinra Electric Power Company'nin hâkimiyetinde. Midgar kentinde, Shinra'nın elit SOLDIER biriminin eski üyesi ve artık bir paralı asker olan Cloud Strife, kendisini bekleyen inanılmaz sonuçtan bihaber, Avalanche isimli direniş grubuna destek oluyor.

FINAL FANTASY VII REMAKE unutulmaz karakterleri, hayretlere düşüren hikâyesi ve efsanevi savaşlarıyla akıllara kazınan orijinal oyunun bir tekrar yapımı.
FINAL FANTASY VII REMAKE projesinin bu ilk, bağımsız oyununun hikâyesi, ekibin Midgar'dan kaçışını konu alıyor ve orijinal FINAL FANTASY VII'de Midgar'da yaşanan olayları daha derinlemesine işliyor.

BİLGİLENDİRME
Yamayı translate programlarını kullanarak çevirdim. Bunu dikkate alarak yamayı indiriniz.

NOT
Türkçe yama, CUSA07187 sürümü ile uyumludur. Ayrıca blog sitemde yapmış olduğum pc yamalarını da paylaşmaktayım.

Yama ile uyumlu olan oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
indirebilirsiniz. Sadece oyunu indiriniz.

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,066
2,320
113
Kardeşim sen n'aptın ya :) Bu nasıl bir başlık, bu nasıl bir oyun seçimi :) Eline, emeğine ve klavyene kuvvet ne diyelim :)

Açıkçası translate yamaları çok sevmesem de oyunun tamamen İngilizce olmasından çok daha iyidir herhalde :) Kolaylıklar diliyorum :)

MucoBEY

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 26, 2020
128
66
28
Bende shinobi striker i çevirmek istiyorum translate ile ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bir de yapabilir miyim emin değilim 😩

Nyks58

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 2, 2019
294
3,362
93
Hocam bu çok büyük bir proje olur ya. Sabırsızlıkla yamanın yayınlanacağı günü bekliyorum. Şimdiden elinize emeğinize sağlık. :)