PS4 Yardım Ghost of Tsushima Director's Cut DLC'ler Nasıl Açılır?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde OneGrandPixel tarafından oluşturulan Ghost of Tsushima Director's Cut DLC'ler Nasıl Açılır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 927 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ghost of Tsushima Director's Cut DLC'ler Nasıl Açılır?
Konbuyu başlatan OneGrandPixel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan efem2188

OneGrandPixel

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
278
179
43
Uzayda
Merhaba forum ahalisi.

Ghost of Tsushima Director's Cut şeklinde indirdim kurdum oyunu. Oyunu bitirdim, platinledim. Ancak haritada şu şekilde bir bildirim mevcut.

Bu adayı nasıl açarım? Oyunu platinlediğim için silip başka bir versiyon da kuramıyorum kayıtlar gidebilir diye.

Oyunun yüklü versiyonu bu;

Bunlar da Kupalar sayfasında görünen oynanabilir diğer içerikler, İki Adası vb. nasıl giriş yapabilirim? Director's Cut versiyonunda açık geliyor sanırım bu ada, ben oyunu bitirince açılıyor sanmıştım.

Oyun forumda bulunmadığı için (@hako 'nun
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
sunda başlığı var ancak kaldırılmış) DLPSGame'den indirmiştim.​

usta1907

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2021
202
52
28
işgal edilmiş yada bitirmeniz gereken görevlerin konumları kırmızı olarak görünür.buna dikkat edin.ilk resimdeki ileti kazandığınız bir ödül sanırım.görev olsaydı haritayı açtığınızda sıralı görünmesi gerek.
oyun içinde 3 bölüm var.haritayı uzaklaştırdığınızda bunları göreceksiniz.

ayrıca moğol komutanı hotun han ölünce de oyun bitmiyor.çıkan yaılara aldanmayın.
tüm adalar temizlenince oyun bitiyor.ben oyunu tamamen bitirdim.takıldığınız yerde yardımcı olurum.

Son düzenleme:

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
278
179
43
Uzayda
işgal edilmiş yada bitirmeniz gereken görevlerin konumları kırmızı olarak görünür.buna dikkat edin.ilk resimdeki ileti kazandığınız bir ödül sanırım.görev olsaydı haritayı açtığınızda sıralı görünmesi gerek.
Oyunu bitirdim hocam tamamen, hatta platinledim. Buradaki konu İki Adası kısmına geçemiyorum, DLC sanırım bu kısım.

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
278
179
43
Uzayda
haritalarda soru işaretleri dahil her yeri temizlemeniz gerekli.dlc bölümse bunları yapmadan açılmayacaktır.
Soru işareti, kupalar vb. tamamen tamamladım hocam, Yaşayan Efsane (Platin) Kupası dahil.

DLC için farklı bir yükleme yapmak gerekiyor sanırım, normal sistemde PSN'den çekilebiliyor anladığım kadarıyla.

usta1907

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2021
202
52
28
Soru işareti, kupalar vb. tamamen tamamladım hocam, Yaşayan Efsane (Platin) Kupası dahil.

DLC için farklı bir yükleme yapmak gerekiyor sanırım, normal sistemde PSN'den çekilebiliyor anladığım kadarıyla.
benim oynadığım normal versiyonuydu oyunun.sizinki directors cut.belki ondan fark edebilir.yukarıda bölüm ile ilgili video bıraktım belki faydası olur

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
278
179
43
Uzayda
benim oynadığım normal versiyonuydu oyunun.sizinki directors cut.belki ondan fark edebilir.yukarıda bölüm ile ilgili video bıraktım belki faydası olur
Evet hocam Director's Cut genişleme paketi, DLC'ler vb. hepsini içeren paketi oyunun.

DLC yüklemesinde sorun olmuş sanırım, yeniden yükledim sorun düzeldi. Bu şekilde bir uyarı verdi.

Senin eklemiş olduğun videonun başında bahsettiği kısımda soru işareti çıktı, yani yeni görev açıldı. Oraya gittim;

KAM diye bir moğol türü çıktı ortaya, sonrasında zaten İKİ ADASI AÇILDI şeklinde bir uyarı geldi. Adaya gittim.

Oyunu bitirmişsin madem hocam, genişleme paketleriyle bitir bence, bu konuyla sende haberdar olmuş oldun bu durumdan. :)

usta1907

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2021
202
52
28
Evet hocam Director's Cut genişleme paketi, DLC'ler vb. hepsini içeren paketi oyunun.

DLC yüklemesinde sorun olmuş sanırım, yeniden yükledim sorun düzeldi. Bu şekilde bir uyarı verdi.

Senin eklemiş olduğun videonun başında bahsettiği kısımda soru işareti çıktı, yani yeni görev açıldı. Oraya gittim;

KAM diye bir moğol türü çıktı ortaya, sonrasında zaten İKİ ADASI AÇILDI şeklinde bir uyarı geldi. Adaya gittim.

Oyunu bitirmişsin madem hocam, genişleme paketleriyle bitir bence, bu konuyla sende haberdar olmuş oldun bu durumdan. :)
sanırım siz oyunu ps5 ile bitirdiniz.bu oyunun directors cut versiyonu ps4 için yok galiba.bulduklarımda linkler ölüydü maalesef

Son düzenleme:

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
369
1,027
93
sanırım siz oyunu ps5 ile bitirdiniz.bu oyunun directors cut versiyonu ps4 için yok galiba.bulduklarımda linkler ölüydü maalesef
Ps4 içinde mevcut. 2.24 - Opoisso893/Golemnight sürümünü bulun. Buradan telif yüzünden kaldırmak zorunda kaldılar.