PS4 Yardım Ghost of Tsushima EUR CUSA13323 Apollo Save Tool Save File paylaşabilir mi ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde elektroumut tarafından oluşturulan Ghost of Tsushima EUR CUSA13323 Apollo Save Tool Save File paylaşabilir mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,328 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ghost of Tsushima EUR CUSA13323 Apollo Save Tool Save File paylaşabilir mi ?
Konbuyu başlatan elektroumut
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan galapagos

elektroumut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 30, 2009
42
13
8
46
Merhaba; PS4 üm göçünce işletim sistemini yeniden kurmak zorunda kaldım ama malesef save dosyalarımı kaybettim.
CUSA13323 - Ghost of Tsushima EUR oyununu zevkle bitirmiştim, Director's Cut versiyonunu bekliyordum, geldi ama malesef save dosyalarım olmadığından baştan başlamak istemiyorum. Rica etsem yardımsever bir arkadaş, eğer PS4'ü üzerinde CUSA13323 kurulu ise ve oyunun ortalarında yada sonlarında save almışşsa, aşağıdaki Apollo Save Tool pkg'sini indirip kurarak, save dosyasını usb ye atıp benimle paylaşabilir mi ? Tool çok güzel mutlaka faydasını göreceksiniz.
Bu arada bu toolu tanıma fırsatı sunan ve paylaşan mctuna @mctuna ya teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,329
4,615
113
Merhaba; PS4 üm göçünce işletim sistemini yeniden kurmak zorunda kaldım ama malesef save dosyalarımı kaybettim.
CUSA13323 - Ghost of Tsushima EUR oyununu zevkle bitirmiştim, Director's Cut versiyonunu bekliyordum, geldi ama malesef save dosyalarım olmadığından baştan başlamak istemiyorum. Rica etsem yardımsever bir arkadaş, eğer PS4'ü üzerinde CUSA13323 kurulu ise ve oyunun ortalarında yada sonlarında save almışşsa, aşağıdaki Apollo Save Tool pkg'sini indirip kurarak, save dosyasını usb ye atıp benimle paylaşabilir mi ? Tool çok güzel mutlaka faydasını göreceksiniz.
Bu arada bu toolu tanıma fırsatı sunan ve paylaşan mctuna @mctuna ya teşekkürler.

Ben bu Apollo yu kullanamadim birde sadece save mi kaydediyor ben valhalla da tüm yetenek açma gibi birşey yapabiliyor muyum senaryo kaldığım yerde kalsın :)

ubuntu89

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2020
383
165
43
Ben bu Apollo yu kullanamadim birde sadece save mi kaydediyor ben valhalla da tüm yetenek açma gibi birşey yapabiliyor muyum senaryo kaldığım yerde kalsın :)
Ya Bilgisayar bulamıyorum indirmeye bir de youtube de baktım şimdilik save dosyalarını yedekleme falan yapıyor ama ps3 teki uygulaması hile de açıyor

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,329
4,615
113
Ya Bilgisayar bulamıyorum indirmeye bir de youtube de baktım şimdilik save dosyalarını yedekleme falan yapıyor ama ps3 teki uygulaması hile de açıyor
valla bende de minibook var ama neti acıyorum 4 dakka sonra ben geldim dercesine acılıyor

youtubede direk hile yapan bi hindistanlı var cuggo guggo diyor sesi kısarak dinledim artık :)

elemanın biri direk ps4 den file uygulamasıya biseyler yaptı ama bende anlamadım bi tam video olsa da valhallıyı oynasak :)

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,635
7,547
113

burada ki konuya göz at

maximusus

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 30, 2013
71
21
8
39
Eski oyundaki save dosyalarının yeni gelen directors cut sürümünde işleyeceği kesin mi? Eski oyunu ben de bitirdim ve sadece directors cut'taki iki adasını oynamak istiyorum. Baştan oynamak istemiyorum. Eski save dosyalarıyla bu mümkün mü?

elektroumut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 30, 2009
42
13
8
46
arif02 @arif02 nin paylaştığı save dosyası bu siteden indirdiğim Director's Cut versiyonunda çalıştı.
Ancak Ikı Adası hikayesini açamadım. Acaba eksik bir şey mi var.

@maximusus bir de sen dener misin ? Eğer açabilirsen save dosyanı paylaşır mısın ?

arif02 @arif02 sen oynamaya devam ediyorsun sanırım. Ikı adası görevini açabildi mi ?

Eski oyundaki save dosyalarının yeni gelen directors cut sürümünde işleyeceği kesin mi? Eski oyunu ben de bitirdim ve sadece directors cut'taki iki adasını oynamak istiyorum. Baştan oynamak istemiyorum. Eski save dosyalarıyla bu mümkün mü?

Son düzenleme:

maximusus

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 30, 2013
71
21
8
39
Ben daha directors cut sürümünü indirmedim, iki island oynayamacaksam uğraşmak istemedim açıkçası. Ama olumlu ya da olumsuz tam bir bilgi bulamadığım için indirip deneyecektim, sonucu buradan yazarım. Ama ben halledene kadar bu başlığı takipteyim, eğer açabilirsen buradan nasıl olduğunu yazarsan sevinirim.

elektroumut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 30, 2009
42
13
8
46
@maximusus nasıl açılacağı videoda anlatılmış ancak ben oraya gittiğimde videoda anlatıldığı şekilde olmuyor.
Bir de sen dener misin ?

Ben daha directors cut sürümünü indirmedim, iki island oynayamacaksam uğraşmak istemedim açıkçası. Ama olumlu ya da olumsuz tam bir bilgi bulamadığım için indirip deneyecektim, sonucu buradan yazarım. Ama ben halledene kadar bu başlığı takipteyim, eğer açabilirsen buradan nasıl olduğunu yazarsan sevinirim.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

@maximusus Iki adası oykusunu açmayı başardım.
Aşağıdaki dlc unlocker'i bir daha kurdum açıldı.
Bilgine.

@maximusus nasıl açılacağı videoda anlatılmış ancak ben oraya gittiğimde videoda anlatıldığı şekilde olmuyor.
Bir de sen dener misin ?

Son düzenleme: