- Eki 18, 2010
- 442
- 4,915
- 93
- 51
God of War 1 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
God of War 1 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Değerli God of War hayranları, oyunun tüm ara sahneleri/ara videoları diyaloglar türkçe alt yazılı olarak tarafımca yeniden editlendi. Bunlar dışında diğer kısımlar ingilizcedir. Sadece videoya alt yazı gömme işlemi yaklaşık 5 ayımı aldı. Bu yama için O kadar uğraş verdiğimi bilin istedim.
NOT
Aşağıda paylaştığım görsel gibi olacak ayarlarınız.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
29 02 2024
FULL HD OLARAK AYARLANMIŞTIR
ARA VİDEOLAR OYUN İÇİ BİLGİLENDİRMELER TÜRKÇE
Yeni bir link eklendi. Artık God of War 1'i Fat, Slim Pro fark etmeksizin sorunsuz bir şekilde oynayabileceksiniz. Bunun için gerekli düzenlemeleri yeniden yaptım. Türkçe yamalı oyunu önceden indirmiş olan arkadaşlarımız yeni eklemiş olduğum linkten oyunu indirebilirler.
PORT VE DÜZENLEME
ALPERRENKLİ
OYNANIŞ VIDEOSU
God of War 1 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Değerli God of War hayranları, oyunun tüm ara sahneleri/ara videoları diyaloglar türkçe alt yazılı olarak tarafımca yeniden editlendi. Bunlar dışında diğer kısımlar ingilizcedir. Sadece videoya alt yazı gömme işlemi yaklaşık 5 ayımı aldı. Bu yama için O kadar uğraş verdiğimi bilin istedim.
NOT
Aşağıda paylaştığım görsel gibi olacak ayarlarınız.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
29 02 2024
FULL HD OLARAK AYARLANMIŞTIR
ARA VİDEOLAR OYUN İÇİ BİLGİLENDİRMELER TÜRKÇE
Yeni bir link eklendi. Artık God of War 1'i Fat, Slim Pro fark etmeksizin sorunsuz bir şekilde oynayabileceksiniz. Bunun için gerekli düzenlemeleri yeniden yaptım. Türkçe yamalı oyunu önceden indirmiş olan arkadaşlarımız yeni eklemiş olduğum linkten oyunu indirebilirler.
PORT VE DÜZENLEME
ALPERRENKLİ
OYNANIŞ VIDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: