PS4 Türkçe YAMA GOD OF WAR 1 TÜRKÇE DUBLAJ (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan GOD OF WAR 1 TÜRKÇE DUBLAJ (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,019 kez görüntülenmiş, 212 yorum ve 128 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı GOD OF WAR 1 TÜRKÇE DUBLAJ (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tyfn9k

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Moderatör
Eki 18, 2010
429
4,622
93
51

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

GOD OF WAR 1 SCUS97399 DVD9 DVDROM DAN TARAFIMDAN CORVETLENMİŞ OLUP OYUN İÇİ TÜRKÇE ALTYAZI OLUP
ARA SİNEMATİKLERİ TÜRKÇE DUBLAJ DIR
OYUNUN VİDEO VE GRAFİK AYARLARI ÜST SEVİYEYE TAŞINMIŞTIR
SES ENCODE VE SEKRON UYARLAMA TARAFIMDAN BİZZAT TEK TEK YAPILMIŞTIR

SERİNPLAY TÜRKÇE DUBLAJ KADROSUNA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR KEYİFLİ OYUNLAR DİLERİM

SES ENCODE SEKRON OYUN İÇİ TÜRKÇE ALTYAZILAR CORVET EDİT PS4 PORT
ALPERRENKLİ

TÜRKÇE DUBLAJ SES KADROSU
SERİNPLAY

RAR ŞİFRESİ- A&R

YAMA LİNKİ

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
NOT
1.Yama oyunun içine gömülmüş ve bu şekilde paylaşılmıştır. Dosya indikten sonra, dosyayı Exfat uzantılı harici diskinize atın.

2. Harici diskinizi ps4 konsolunuza takın.

3. Türkçeleştirilen oyunu: Ayarlar / Debug Settings / Game / Package Installer sekmesine giriş yaparak kurun.

4. Oyunu konsolunuza kurduktan sonra oyununuzu çalıştırın.

İşlem bu kadar.

Son düzenleme:

OR-Bi

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 8, 2022
129
28
28
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ARKADAŞLAR OYUNU TAMAMLADIM OYUN İÇİ TR ALTYAZI VİDEOLAR TÜRKÇE DUBLAJ OLMUŞTUR 2 AYDIR UGRAŞIYORUM
SERİNPLAY ÇEVİRİVİ DUBLAJ EKİBİNE TEŞEKKÜR LERİMİ SUNUYORUM

TAKİPTE KALIN
danke