God of War - Chains of Olympus PSP Türkçe Yama

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde ps3tr tarafından oluşturulan God of War - Chains of Olympus PSP Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,649 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı God of War - Chains of Olympus PSP Türkçe Yama
Konbuyu başlatan ps3tr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ufiakon

KosucuFurkan

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Mar 26, 2024
1
0
1
Hocam Ben İşlemleri Yapıp Parça Parça İndirmek İstemeyenler İçin Alta Linki Koydum İYİ GÜNLER :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Hocam normalde 1119mb olması lazım 1000gb gözüküyor.
Eğer bu yaptığın şekilde oynadıysan herhangi bir sorun var mı?
Virüs tehlikesi varmıdır?

kuzey2525

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 14, 2024
1
1
1
Hocam Ben İşlemleri Yapıp Parça Parça İndirmek İstemeyenler İçin Alta Linki Koydum İYİ GÜNLER :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
hocam biliyorum eski bi forum ama eger yapabilme ihtimalin varsa su linki de yenileyebilir misin ? buda bozulmus malesef

Ufiakon

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ağu 8, 2024
1
0
1

hocam link patlamış rica etsem yenisini yükleyebilir misiniz? parça parça indirmek mesele değil ama yamayı yapan abimiz turbobit gibi rezalet bir siteye yükleme yaptığı için 2 dakikada download edebileceğim dosyayı para vermeden 1 saat 59 dakikada yüklüyor.