PSP God Of War Ghost Of Sparta PSP Türkçe Dublajlı İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan God Of War Ghost Of Sparta PSP Türkçe Dublajlı İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,192 kez görüntülenmiş, 146 yorum ve 79 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı God Of War Ghost Of Sparta PSP Türkçe Dublajlı İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sukobey

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Moderatör
Eki 18, 2010
485
5,721
93
51
God Of War Ghost Of Sparta PSP Türkçe Dublajlı İndir (ÇIKTI)

EVET ARKADAŞLAR SÜPRİZLERE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ. ÖNCELİKLE OYUNUN TÜRKÇE DUBLAJINI YAPAN SERİNPLAY TÜRKÇE DUBLAJ EKİBİNE VE OYUN İÇİ TÜRKÇE ALT YAZI İÇİN KA TV'YE BURADAN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

SES ENCODE SENKRON UYARLAMA, OYUN İÇİ TÜRKÇE ALTYAZILAR, TÜRKÇE DUBLAJ EKLEME VE CONVERT EDİT PSP PORTU TARAFIMCA (ALPERRENKLİ
) YAPILMIŞTIR.

ÖNEMLİ NOT
ARKADAŞLAR CONVERT, SES SENKRON VE EDİT İŞİ ÇOK KOLAY İŞLER DEĞİLDİR. MEŞAKATLİ BİR İŞ OLUP EMEĞE HER ZAMAN SAYGILI OLMAK ADINA LÜTFEN EMEK HIRSIZLIGI YAPMAYINIZ. PAYLAŞIM YAPAN ARKADAŞLAR
LÜTFEN EMEĞİ GEÇENLERİN İSİMLERİNİ RİCA EDİYORUM YAZSINLAR.

BİLGİLENDİRME
OYUNU YENİDEN DÜZENLEDİM, BU YÜZDEN ESKİ SAVE DOSYASI İLE KESİNLİKLE OYNAMAYIN

ARA SAHNELERİN TÜRKÇE DUBLAJI
SERİNPLAY EKİBİ

OYUN İÇİ TÜRKÇE ALTYAZILAR
KA TV

SES ENCODE SENKRON UYARLAMA, OYUN İÇİ TÜRKÇE ALTYAZILAR VE DUBLAJLI ARA SAHNELER CONVERT EDİT PORT

ALPERRENKLİ

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

bjk onur

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 18, 2009
47
8
8
32
Siteye Git
Eline sağlık.
Çok ayrıntı olabilir belki denk gelmişsindir oyunda Sparta zindanlarında bir adam kaçıyor ve Ares hakkında bir şeyler söylüyor bu normal text olarak görünmüyor ama ekleyebilirseniz güzel olur
Chains Of Olympus'un da Türkçe dublajı Psp için versiyonu var mıdır?

uninvited

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 9, 2009
150
123
43
44
Hocam elinize sağlık gerçekten iyi iş çıkarmışsınız.. Bu Türkçe Seslendirmeli oyun kıtlığında ilaç gibi gelecek valla. :) Geçenlerde nette gezinirken başka bir arkadaş da PSP için PES 2020 oyununu modlayarak Türkçe spiker yapmış ama henüz tam olarak tamamlanmamıştı yine de oyunu indirip denediğimde yarı Türkçe yarı ingilizce spiker vardı yani demekki uğraşınca oluyor. Sizin de PSP için PES oyununa Türkçe spiker yapabilme şansınız olur mu? Olursa gerçekten harika olur.. Valla nasıl yapıldığını bilsem ben bile uğraşacağım ama hem anlamıyorum hem de beceremezsem zamanıma yazık olacak. Siz daha tecrübelisiniz bu konuda çünkü..

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Moderatör
Eki 18, 2010
485
5,721
93
51
Oyunun sinematikleri türkçe dublaj oyun içi diyalog lar Türkçe altyazı ka tv tarafından yapılmıştır psp emülatör ile pc de rahatlıkla oynaniyor bilginize

karaerdi

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 28, 2009
526
54
28
42
Çok teşekkürler kardeşim sayende dublaj oynayabileceğiz