God Of War: Ghost Of Sparta TÜRKÇE YAMA (PSP)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde bnm123 tarafından oluşturulan God Of War: Ghost Of Sparta TÜRKÇE YAMA (PSP) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,267 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı God Of War: Ghost Of Sparta TÜRKÇE YAMA (PSP)
Konbuyu başlatan bnm123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Swenzy

bnm123

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Kas 28, 2019
16
23
3
God Of War: Ghost Of Sparta Türkçe Yama
Yapılmış olan türkçe yama bana ait değildir. "KA TV" adlı YouTube kanalına ait olan bu yama 5 part şeklinde Turbobit'ten indirmek zulüm olduğu için tek part halinde Google Drive linki haline getirilmiştir.

Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

KA TV YouTube Kanalı:

Eminkrsm

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 25, 2024
1
1
1
Yapılmış olan türkçe yama bana ait değildir. "KA TV" adlı YouTube kanalına ait olan bu yama 5 part şeklinde Turbobit'ten indirmek zulüm olduğu için tek part halinde Google Drive linki haline getirilmiştir.

Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

KA TV YouTube Kanalı:
.ISO yu ppsspp de açınca oyun türkçe mi olacak?

Kraliyet12

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 30, 2022
29
6
8

Link:

KA TV YouTube Kanalı:
Teşekkür ederim