goldhen playstation 4 cheats manager yardim

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde scorpionnn82 tarafından oluşturulan goldhen playstation 4 cheats manager yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,427 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı goldhen playstation 4 cheats manager yardim
Konbuyu başlatan scorpionnn82
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan XALID666

scorpionnn82

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2018
211
19
18
merhaba arkadaşlar ben yeniyim bu uygulamayı yeni kurdum ama
share basili tutum cikmadi acaba yeni kunlancı filan acmam mi lazimdi
yardim ederseniz cok sevinirim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

ps4 internete baglamam gerekiyor mu onu icin

Son düzenleme:

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,438
55,056
113
44
Siteye Git
merhaba arkadaşlar ben yeniyim bu uygulamayı yeni kurdum ama
share basili tutum cikmadi acaba yeni kunlancı filan acmam mi lazimdi
yardim ederseniz cok sevinirim

ps4 internete baglamam gerekiyor mu onu icin
Merhaba

Her oyunun cheat dosyası yoktur cheat dosyası olmayan oyunlarda hileler görünmez

captaintommix

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 2, 2022
148
161
43
normalde hile yapan biri diyilim sadece mrk edip kurdum örnek olarak resident evil remeke 2 denedim
Programın hileleri konsola ilk seferinde yüklemesi için konsolda internet açık olmalıdır yoksa hileler yüklenmez.
Yani konsolda interneti açıp programı çalıştırıp cheat update yapıp hileleri alın. Sonra interneti kapatırsınız.
Zaten hileleri alınca program hangi CUSA kodlu oyunların hileleri var size program içinde gösterecektir.
Sizdeki oyun ve versiyonu eğer o listede var ise oyun çalıştırdığınızda share tuşunu basılı tutup kontrol edin bakalım.
Hatırladığım Resident Evil 2 Remake oyununda update olarak v1.04 yüklerseniz hilesi vardı ama v1.05 update yüklerseniz onun için yoktu.

scorpionnn82

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2018
211
19
18
Programın hileleri konsola ilk seferinde yüklemesi için konsolda internet açık olmalıdır yoksa hileler yüklenmez.
Yani konsolda interneti açıp programı çalıştırıp cheat update yapıp hileleri alın. Sonra interneti kapatırsınız.
Zaten hileleri alınca program hangi CUSA kodlu oyunların hileleri var size program içinde gösterecektir.
Sizdeki oyun ve versiyonu eğer o listede var ise oyun çalıştırdığınızda share tuşunu basılı tutup kontrol edin bakalım.
Hatırladığım Resident Evil 2 Remake oyununda update olarak v1.04 yüklerseniz hilesi vardı ama v1.05 update yüklerseniz onun için yoktu.
çok tsk ederim peki yeni kunlanıcı acmam lazım mi

XALID666

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2020
67
5
8
super

ela