Goldhen Silindi Yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Zekk_kkez tarafından oluşturulan Goldhen Silindi Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 284 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Goldhen Silindi Yardım
Konbuyu başlatan Zekk_kkez
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zekk_kkez

Zekk_kkez

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 24, 2025
121
191
43
Playstation ı açtığımda goldhen silinmişti. Oyunları göremiyorum ama hafıza olduğu gibi dolu. 9 sürüm cihazim kendim kırmamıştım. Ne yapabilirim?

kuzukurt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2017
205
107
43
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

burayı inceleyip tekrar kırabilirsiniz

Zekk_kkez

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 24, 2025
121
191
43
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

burayı inceleyip tekrar kırabilirsiniz
Teşekkürler. Kırılıyor ama yeniden başlatınca goldhen siliniyor tekrar İnternete bağlayıp girmem gerekiyor önceden İnternete ihtiyaç duymuyordu. Bide oyunlarimi göremiyorum hafıza dolu oyunlar yok.

Son düzenleme:

Zekk_kkez

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 24, 2025
121
191
43
ÇÖZDÜM. Oyunları gözükmeyen olursa, aşağıdaki linki oyunmuş gibi indirip yüklesin. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra Recover Lost Games e tıklasın, geri geliyor