Teşekkür ederiz hocam. İndirme kısmında "Uploaded: 2020-12-30" yazıyordu sen konuyu 13 temmuzda acmıssın ama 30 aralıkta upload gozukuyo. 13 temmuzda betaydı suan 30 aralık uploadında tamamı turkce oldumu. yada tamamı turkce olması için nasıl yardımcı olabilirim
DİKKAT: TÜRKÇE YAMA HALA TAM HAZIR DEGİL. BU SADECE BETA
SÜRÜMÜDÜR. ÇEVİRİ 100% DEGİL, AMA YAKINDA TAMAMLANICAK.
Hazır karantina varken ben de bir oyuna türkçe yama yapayım dedim. Bu oyun da GTA 2 oldu. Bu oyuna daha önce bildigim kadarı ile kimse türkçe yama yapmamış. O yüzden ben yapayım dedim. İlk olarak söylemeliyim ki, yamaya daha türkçe karakter destegi yapmadım. Bazı araç isimleri, bazı yer isimleri çevrilmemiştir. Bunun sebebi o çevirilerin uygun olmadıgını düşünmem (yoksa çevirebilirdim). Bir kac fotograf ve oynanış videosu paylasiyorum (bu deneme sürümüdür, oyun daha geliştirme aşamasında, gördügünüz kelimeler farkli ola bilir). Bu arada türkçe yama bana aittir (çalıntı degil). Katkıda Bulunanlar: @ahm3t.exe Linkler:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Kurulum: her iki linkteki dosyaları indirin. Kurulum.txt dosyasında kurulum anlatılmıştır. Oyunun kurulumu bir az zor ola bilir.
Valla kardeşim GTA 2 DEN sonra Driv3r ün Türkçe Yamasını da yaparsan çok iyi olur. Sana orijinal oyunun linkini vereyim. İnternetteki bazı sürümlerde sinematik sahneler yok. Ben sana orijinal oyunun linkini vereyim. Oyunun Türkçe Yaması var ama o dediğim sinematik sahnelerin olmadığı sürümler için. O Türkçe Yamada sadece ana menü Türkçe oluyor altyazılar Türkçe olmuyor. Orijinal oyunun linki:
Giriş yap
veya
Kayıt ol
NOT: (Merak etme virüssüz bende bu siteden indirdim. Ama Google Drive den indir.)
Valla kardeşim GTA 2 DEN sonra Driv3r ün Türkçe Yamasını da yaparsan çok iyi olur. Sana orijinal oyunun linkini vereyim. İnternetteki bazı sürümlerde sinematik sahneler yok. Ben sana orijinal oyunun linkini vereyim. Oyunun Türkçe Yaması var ama o dediğim sinematik sahnelerin olmadığı sürümler için. O Türkçe Yamada sadece ana menü Türkçe oluyor altyazılar Türkçe olmuyor. Orijinal oyunun linki:
Giriş yap
veya
Kayıt ol
NOT: (Merak etme virüssüz bende bu siteden indirdim. Ama Google Drive den indir.)
İlk şehir yani Miami nin görevleri hazır derken miamideki 10 görevin altyazılarının tamammınnı mı türkçe yaptın? birde ipuçlarını ipuçlar derken hani gta vice da ekranın sol üst köşesinde HAREKT İÇİN W A S D ye bas diye yazı çıkar. Ama bu oyunda bize görevi haatırlatır. Git şunu öldür gibisinden. gerçekten ana meni ve miami nin tüm görevlerini çevirdiysen bir kopyasını atarmısın? ve oyundaki kelime sayısı orta ne az ne de çok
oyunun 3 saatlik bir oynanış süresi var. Ama bana yaptığın yama nın bir kopyasını atar mısın?
Yok ben orada ilk şehirin gorevleri hazır derken sana degil,@PorçayİçinBirŞeylerYazdım isimli kullanıcıya yazmıştım. GTA 2'yi soruyordu. Ben de ilk şehirin (DownTown'un) gorevlerini bitirdigimi soyledim. Sadece site mesajları birleştirdi. Senin dedigin oyuna gelince oyunu daha indiremedim. İnternet kotam düşük. Oyunun torrent versiyonu varsa onu atar mısın. Eger torrentle ilgili bir link yoksa elinde driver 3 dosyalarını torrente çevirip internette paylaş ve bana linkini at. Nasıl torrente çevrildigini bilmiyorsan ilgili bir video linki koyarım:
Yok ben orada ilk şehirin gorevleri hazır derken sana degil,@PorçayİçinBirŞeylerYazdım isimli kullanıcıya yazmıştım. GTA 2'yi soruyordu. Ben de ilk şehirin (DownTown'un) gorevlerini bitirdigimi soyledim. Sadece site mesajları birleştirdi. Senin dedigin oyuna gelince oyunu daha indiremedim. İnternet kotam düşük. Oyunun torrent versiyonu varsa onu atar mısın. Eger torrentle ilgili bir link yoksa elinde driver 3 dosyalarını torrente çevirip internette paylaş ve bana linkini at. Nasıl torrente çevrildigini bilmiyorsan ilgili bir video linki koyarım:
Abi oyun inince haber ver. Bir de oyuna gir bence, bakalım eksiklik varmı diye. Oyuna girince Load menüsünde RVL yi seç. Orada tüm görevlerin olduğu save dosyasıdır.