Grand Theft Auto V: First Person Trailer

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Oyun Haberleri Sohbet kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Grand Theft Auto V: First Person Trailer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,006 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Oyun Haberleri Sohbet
Konu Başlığı Grand Theft Auto V: First Person Trailer
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan The_Darkness

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0

[video=youtube;HVavEt2B-iQ]http://www.youtube.com/watch?v=HVavEt2B-iQ[/video]

CVG'nin makalesine göre oyun PS4 ve Xbox One 1080p çözünürlükte 30 FPS akıcılığında çalışıyor. GTA V'in PC'de 4K çözünürlüğe kadar destek sağlayacağı belirtiliyor.

Görsel açıdan iyileştirmelerin haricinde GTA V, içerik açısından da yeniliklerle PC, PS4 ve Xbox One çıkışını yapacak. Vahşi hayat düzenlemeleri ya da yeni eklenen şarkılar bir yana, GTA V'e eklenen FPS modu oldukça dikkat çekici duruyor. Oyunun yayınlanan videosu da bahsi geçen FPS modu üzerine kurulu. Durum böyle olunca oynanış açısından FPS moduna nişan yardımcıları da eklenmiş. Belirtilenlere göre nişan alma seçenekleri Assisted Aim, Semi-Assisted Aim ve Free Aim olarak üçe ayrılmış durumda.

GTA V'in FPS moduyla ilgili oyunculara bol bol kombinasyon seçenekleri sunulmuş. İsterseniz birinci bakış açısından nişan alabilirken, siper almayı klasik üçüncü bakış açısından yapabilirsiniz. Ya da isterseniz nişan almayı üçüncü kişi bakış açısından yaparken, araba sürüşünü FPS moduna alabilirsiniz. Bu tip kombinasyonlar oyuncunun isteğine göre şekillendirilebilir durumda.

Oyunun FPS modu GTA Online'da denge sorunlarına yol açacağından bu konuda filtrelemeye gidileceği belirtiliyor. Yani GTA Online oyunları yeri geldiğinde TPS moduna özel, yeri geldiğinde de FPS moduna özel olacak. Hâl böyle olunca Rockstar Games, FPS moduyla ilgili çok daha fazla online içerik sunacağını belirtiyor.

Rockstar Games'in bugüne özel beklenen duyurusu bu şekilde. GTA V'in PS4 ve Xbox One sürümü 18 Kasım'da, PC sürümü de 27 Ocak 2015'te piyasaya çıkacak.

Son düzenleme:

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,085
0
Siteye Git

çok detaylı açıklama olmuş dostum :D adını bulursan bakarım hemen dostum ciddi hatırlamıyorum :topsy_turvy:
çok güzel açıklarım ne yapıyım bende hatırlamıyorum sende hatırlamıyorsun neyse artık belki karşıma çıkart biraz bakınıyım :)

Düzenleme:buldum dostum :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[MENTION=81998]ankboy[/MENTION]

Son düzenleme:

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0

çok güzel açıklarım ne yapıyım bende hatırlamıyorum sende hatırlamıyorsun neyse artık belki karşıma çıkart biraz bakınıyım :)

Düzenleme:buldum dostum :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[MENTION=81998]ankboy[/MENTION]
16 son dostum güncelleme olmamış