PS4 Türkçe YAMA Gris PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Gris PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 541 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Gris PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan burak2775

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,384
31,087
113
Gris PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Gris PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren HANGAR ÇEVİRİ EKİBİ'ne buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyıoruz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Oyunu upload edip paylaşan hako @hako 'ya, teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
GRIS dingin çağrışımlar yaratan bir deneyim. Bu hikayede tehlike, gerilim, ölüm yok. Özenle tasarlanmış, zarif, özgün bir hikaye etrafında ayrıntılı animasyonlar ve ince bir duyarlılıklayaratılmış bir dünya bekliyor oyuncuları. Oyunda ilerledikçe Gris'in dünyası genişliyor ve ışık bulmacaları, platform sekansları ve isteğe bağlı beceri tabanlı görevler açılıyor.

GRIS'te neredeyse hiç söz yok, yalnızca genel simgelerle gösterilen basit kontrol hatırlatmaları var. Oyunu her dilden herkes oynayabilir.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama dosyalarını update dosyasına aktarıp UPDATE + TÜRKÇE YAMA olarak paylaştım. Yani sadece ana oyunu indirmeniz ve üzerine benim paylaşmış olduğum TÜRKÇE YAMALI UPDATE dosyasını kurmanız yeterlidir.

ÖNEMLİ NOT

Yama tüm kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır. Ek olarak, oyunda neredeyse hiç metin yok arkadaşlar, normalde dosyayı port ederken metinler olduğunu gördüm ve o şekilde port ettim, ama yaklaşık 30 dk oynadım ve neredeyse hiç metinle karşılaşmadım :D Bunu dikkate alarak yamayı indirip kurunuz :)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
HANGAR ÇEVİRİ EKİBİ

PS4 TOOL
DRAGONZH

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.