PS2 OYUN GTA SAN ANDREAS PS2 2020 TÜRKÇE YAMA

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde aleso tarafından oluşturulan GTA SAN ANDREAS PS2 2020 TÜRKÇE YAMA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,580 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı GTA SAN ANDREAS PS2 2020 TÜRKÇE YAMA
Konbuyu başlatan aleso
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fefe24

aleso

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 7, 2014
44
27
18
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
adlı arkadaşın 2020 yılında yaptığı en yeni çeviriyi Türkçe karakterleri değiştirerek Ps2 versiyonuna uyguladım. Biraz oynadım herhangi bir sorun gözükmüyordu.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

onur242424

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 19, 2021
5
1
3
adlı arkadaşın 2020 yılında yaptığı en yeni çeviriyi Türkçe karakterleri değiştirerek Ps2 versiyonuna uyguladım. Biraz oynadım herhangi bir sorun gözükmüyordu.

yukarıda paylaştığın link silinmiş tekrar paylaşma imkanın var mı?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

kimse yok mu yaa pcsx2 de gta san andreas oynuyorum ve türkçe değil ingilizce ama türkçe yaması varsa linkini paylaşabilir mi?

Allah rızası için yaaa yok mu kimsede ps2 gta san andreas türkçe yama

Son düzenleme:

Musty5516

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 19, 2019
10
3
3
yukarıda paylaştığın link silinmiş tekrar paylaşma imkanın var mı?

kimse yok mu yaa pcsx2 de gta san andreas oynuyorum ve türkçe değil ingilizce ama türkçe yaması varsa linkini paylaşabilir mi?

Allah rızası için yaaa yok mu kimsede ps2 gta san andreas türkçe yama
Bizde 20,ye yakın ps2 oyunun türkçe yamaları war tel atin bana

metATC

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 7, 2019
46
2
8
Linkler kırık.
Yeni link paylaşabilir misiniz lütfen :)

celtics kg

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2010
64
2
8
31
Emeğinize sağlık. Çok teşekkürler. GTA San Andreas linki kırık maalesef çalışmıyor. Yenileme şansınız var mı acaba?

Bizde 20,ye yakın ps2 oyunun türkçe yamaları war tel atin bana
Merhabalar. Oyunları atma şansınız var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim