PS4 PKG OYUN Guitar Hero Live (Guitar Bundle Pack) (EUR) PS4 5.05 PKG

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde berke190534 tarafından oluşturulan Guitar Hero Live (Guitar Bundle Pack) (EUR) PS4 5.05 PKG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,230 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Guitar Hero Live (Guitar Bundle Pack) (EUR) PS4 5.05 PKG
Konbuyu başlatan berke190534
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 63n64RR

berke190534

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 22, 2020
286
336
63
Guitar Hero Live (Guitar Bundle Pack) (EUR) PS4 5.05 PKG

Guitar Hero Live:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İYİ OYUNLAR DİLERİM :)

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,018
2,162
113
Dostum bu oyunun gitarla veya mikrofonla oynanmayan versiyonlarını arıyorum. Hatırlarsan eskiden Ps2'de sadece kol ile oynayabiliyorduk. İlerleyen dönemlerde artık oyunun bazı versiyonları kol haricinde oynanmaya başlandı. Gitardı, davuldu, mikrofondu vs...

Senden ricam Guitar Hero'nun sadece kol ile oynanan oyunları hangileri bulabilir misin ya da biliyor musun?

63n64RR

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 15, 2020
17
4
3
Dostum bu oyunun gitarla veya mikrofonla oynanmayan versiyonlarını arıyorum. Hatırlarsan eskiden Ps2'de sadece kol ile oynayabiliyorduk. İlerleyen dönemlerde artık oyunun bazı versiyonları kol haricinde oynanmaya başlandı. Gitardı, davuldu, mikrofondu vs...

Senden ricam Guitar Hero'nun sadece kol ile oynanan oyunları hangileri bulabilir misin ya da biliyor musun?
Bildigim sadece ps2 de normal kolla oynanabiliyor onda da öyle bir ayarlamışlardı ki üst zorluk seviyelerinde gitar aparatı olmadan şarkı çalmak aşırı zordu ve zevksizdi ondan dolayı gitar almak zorla değil ama mecburi gibi bir durum vardı.