GUITAR HERO psp edition ve yüzlerce şarkı(Greenday,Placebo,Soad,Metallica...)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Program-Homebrew Oyunlar kategorisinde soldierman tarafından oluşturulan GUITAR HERO psp edition ve yüzlerce şarkı(Greenday,Placebo,Soad,Metallica...) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,088 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Program-Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı GUITAR HERO psp edition ve yüzlerce şarkı(Greenday,Placebo,Soad,Metallica...)
Konbuyu başlatan soldierman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan soldierman

ChanCheinChoin

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 25, 2012
161
9
0
35
Şöyle sağlam bi liste hazırlasan. Metal ağırlıklı. En bilinen, efsane şarkılardan oluşan. 10 numara olucak. Böyle biraz zor buluyorum parçaları.

soldierman

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 17, 2012
90
6
8
her güzel şeyin bir zorluğu vardır.Onun için vazgeçme kurcalamaya devam et :D

Nomad?

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 11, 2011
88
38
18
Şöyle sağlam bi liste hazırlasan. Metal ağırlıklı. En bilinen, efsane şarkılardan oluşan. 10 numara olucak. Böyle biraz zor buluyorum parçaları.
kesinlikle dostum poser gruplarlar var hep :D şakası bi yana bi maiden,slayer falan olsa hoş olur frets on fire'dan indirip atsak oluyo mu

soldierman

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 17, 2012
90
6
8
oluyor gençler frets on fire'dan direk verdiğim linklerden aradığnız çoğu şarkıya aratıp ulaşmanız mümkün

ıron maiden
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

slayer
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ChanCheinChoin

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 25, 2012
161
9
0
35
oluyor gençler frets on fire'dan direk verdiğim linklerden aradığnız çoğu şarkıya aratıp ulaşmanız mümkün

ıron maiden

slayer
Üye olmak sıkıntı veriyor bana :D Neyse olucaz artık.

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
29
Çok teşekkürler, denedim süper. Şimdi tüm müzikleri indirmekte sıra. :D