- Ara 16, 2020
- 80
- 200
- 33
Sevgili mcpsp ailesi sizlere beğeneceğinizden emin olduğum yamayı sunuyorum. Öncelikle forumdaki ilk paylaşımım özel olsun istedim. Her ne kadar çeviri kısmıyla uğraşsam da asıl çabamı yazılım kısmına verdim. Oyunumuz Unreal Engine 4 oyun motoruyla hazırlandığı için bunu çözmem epey zamanımı aldı. Sonuç itibariyle yabancı forumlardan aldığım dönütler bir nebze olsun bu projeme ışık tuttu.
Dili tercüme ederken aynı anda 5 dil taraması yaptım(İngilizce-Rusça-Almanca-İspanyolca-Fransızca). Basketbol terimleri üzerinde yoğun araştırmalara girdim. Biyografi kısmında 500 civarında oyuncu olduğu için (Michael Jordan dışında) o bölümü tercüme etmedim. Yani biyografi dışında %100 Türkçe Yama oluşturdum.
Şunu da belirtmek isterim. Yamada, bazılarının Türkçe karakter desteklemediği birden fazla font paketi olduğundan font paketinde düzenleme yaparak Türkçe karakterleri ekledim. Yani artık oyunu %100 Türkçe karakterli oynayabileceksiniz.
CUSA-13619 oyunu paylaşan ve konuyu düzenlememde yardımcı olan @hako kardeşime teşekkür ederim.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Türkçe Yama dosyası Update 1.20 dosyasını içermektedir. Ana oyunun üzerine Türkçe Yama dosyasını yüklemek yeterlidir.
- Biyografi bölümünü her oyuncu için yerelleştirdim. Olmayan oyuncuların satırlarını ekledim. Artık o bölümü keyifle okuyabilirsiniz.
- Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesini (SKLS) yerelleştirdim.
- Gizlilik Politikasını yerelleştirdim.
- Oyun içi bazı bölümleri ve satırları güncelledim.
Tam anlamıyla çeviriyi noktaladım. İyi eğlenceler...
TÜRKÇE ÇEVİRİ
Günay K.
FONT DÜZENLEME
Günay K.
PS4 PORT VE DÜZENLEME
Günay K.
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: