PS4 Türkçe YAMA GÜNCELLENDİ!!! NBA 2K Playgrounds 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bluetooth1905 tarafından oluşturulan GÜNCELLENDİ!!! NBA 2K Playgrounds 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,773 kez görüntülenmiş, 279 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı GÜNCELLENDİ!!! NBA 2K Playgrounds 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bluetooth1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan karadayi37

bluetooth1905

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 16, 2020
80
200
33

Sevgili mcpsp ailesi sizlere beğeneceğinizden emin olduğum yamayı sunuyorum. Öncelikle forumdaki ilk paylaşımım özel olsun istedim. Her ne kadar çeviri kısmıyla uğraşsam da asıl çabamı yazılım kısmına verdim. Oyunumuz Unreal Engine 4 oyun motoruyla hazırlandığı için bunu çözmem epey zamanımı aldı. Sonuç itibariyle yabancı forumlardan aldığım dönütler bir nebze olsun bu projeme ışık tuttu.

Dili tercüme ederken aynı anda 5 dil taraması yaptım(İngilizce-Rusça-Almanca-İspanyolca-Fransızca). Basketbol terimleri üzerinde yoğun araştırmalara girdim. Biyografi kısmında 500 civarında oyuncu olduğu için (Michael Jordan dışında) o bölümü tercüme etmedim. Yani biyografi dışında %100 Türkçe Yama oluşturdum.

Şunu da belirtmek isterim. Yamada, bazılarının Türkçe karakter desteklemediği birden fazla font paketi olduğundan font paketinde düzenleme yaparak Türkçe karakterleri ekledim. Yani artık oyunu %100 Türkçe karakterli oynayabileceksiniz.:)

CUSA-13619 oyunu paylaşan ve konuyu düzenlememde yardımcı olan hako @hako kardeşime teşekkür ederim.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Türkçe Yama dosyası Update 1.20 dosyasını içermektedir. Ana oyunun üzerine Türkçe Yama dosyasını yüklemek yeterlidir.

3 YIL ARADAN SONRA TÜRKÇE YAMADA NELERİ GÜNCELLEDİM?

- Biyografi bölümünü her oyuncu için yerelleştirdim. Olmayan oyuncuların satırlarını ekledim. Artık o bölümü keyifle okuyabilirsiniz.
- Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesini
(SKLS) yerelleştirdim.
-
Gizlilik Politikasını yerelleştirdim.
- Oyun içi bazı bölümleri ve satırları güncelledim.

Tam anlamıyla çeviriyi noktaladım.
İyi eğlenceler...

TÜRKÇE ÇEVİRİ
Günay K.

FONT DÜZENLEME
Günay K.

PS4 PORT VE DÜZENLEME
Günay K.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Rar Şifresi: bluetooth1905​

Son düzenleme:

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,013
2,131
113
Bu kesinlikle harika bir haber! NBA 2K Playgrounds, çok eğlenceli ve güzel bir oyun. Şimdiden emeklerin için çok ama çok teşekkürler.

Darısı gerçek basketbol oyunu olan NBA 2K'nın başına. Yıllardır FIFA'nın resmi olarak Türkçe gelmesinden sonra bakalım NBA 2K serisini de Türkçe olarak görebilecek miyiz? Hiç olmadı senin şu an yaptığın gibi Türkçe yama ile. Umarım bir gün bu oyunda Türkçe olur :)

Son düzenleme:

bluetooth1905

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 16, 2020
80
200
33
maciras @maciras teşekkür ederim. Çok hassas çalıştığım bir proje oldu. Eğleneceğinizi umuyorum.

Emeklerine sağlık 5.05 fixli mi olacak yama
açıkcası 7.02 de deniyorum çalışmalarımı. hako @hako kardeşimizin paylaşımıyla uyumlu olacaktır.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,484
2,985
113
maciras @maciras fıro @fıro la ben gec kalmisim simdigordum haberi :)

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,013
2,131
113
maciras @maciras fıro @fıro la ben gec kalmisim simdigordum haberi :)
Bizi hep geriden takip ediyorsun kardeşim :D :p :D Artık bayrağı devralmalısın :D :D