hako abi eline sağlık benim versiyonum 3,71 m32 ben bunun versiyonunu 4,01 yapabilirmiyim anlattığın şekilde pandorasız hemen cvpverebilirsen üniye gitmeden versiyonu yükseltiyim :21:
slm kardeş yeni slim aldık 3,71. bitane de psp fat var onun versiyonu 3.71 ama birturlu pandora falan yapık slim hacklayamadik bir yol goster. pandora batarya oluyor ama ms pandora olmuyor. karnel 1,50 falan diyorlar anlayamadık.
kernel 1.50 hombrew oyunlar için ve sadece fat psp ler içindir.. pandora yaptıysan magic stick de yapman lazım.. bu konu mctuna nın verdiği bir kaç başlık altında var.. ve orada yorumları da okuyarak rahatca yapabilirsin..
abi bn kendim resident evil 2 yi eboot yaptım 5.00 m33 versiyonuna sahibim hako senin siteye yukledigin popsloadrı da indirm 5.00 m33 versiyonu için yun acıldıgında pops ayarını 3.71 yapıyorum oyun acılıyor fakar ilk sahnede kalıyor this game contains scene of explicy .... die gden bi bolum var bilirsin orda kalıo ne yapmm lasım :S
hako 5.00 m33 için werdiğin seplugins+popsloader klasörü fat psp de çalışıyormu dosyayı indirdim ama dosyanın ismi 5.00_m33_se yani se=(slim edition) haklımıyım???
sen oraya benim yazınca seninkide fat olduğu için indirdim ama yüklemeye emin değilim..bi yardımcı olsan