Harry Potter and the Order of the Phoenix USA FULL ISO 728 MB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Harry Potter and the Order of the Phoenix USA FULL ISO 728 MB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,278 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Harry Potter and the Order of the Phoenix USA FULL ISO 728 MB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pudichi

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,966
15,589
113
Harry Potter and the Order of the Phoenix USA FULL ISO 728 MB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 299 MB]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 195 MB]

Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Tested : 5.00 M33-6
Dil/Language : English
Çıkış adı/Release name : Harry_Potter_and_the_Order_of_the_Phoenix_USA_PSP-ZRY

Son düzenleme:

gokhan1200

McGangsta
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
69
0
6
28
oyunu çalıştıramadım, ayarlarınıda yaptım ama karanlık ekranda kalıyor versiyonum 5.50 GEN-D3, sanırım cpu desteklemiyor

Kenijey

Forumun Gitaristi
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2010
187
3
18
31
İstanbul
Bilgisayarda oyununu zevkle oynamıştım... Bundada öyle olması dileğiyle indiriyorum :)

boray314

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 24, 2011
49
0
6
27
saol hako abi yigido nunda dediği gibi inşallah pspdeki melez prens gibi kötü olmaz.indiriyorum

Bump: hako abi benim psp min versionu 5.50 GEN-D3 ve siyah ekranda kalıyor yapabileceğim ne var?

omerman17

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2012
2
0
1
36
hako abi bu oyunun ilkinde hermione ile sirius sana sihir öretio sonra napcanı solemiolar napcaz orda sadece iki sihir var