PS4 Türkçe YAMA Heavy Rain PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Heavy Rain PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,936 kez görüntülenmiş, 410 yorum ve 259 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Heavy Rain PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nagaj

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,386
31,116
113

Yeni bir oyunun yaması ile daha karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren ANONYMOUS ÇEVİRİ ekibine ve PS4 portunu yapan BEKİR007'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yama ile uyumlu olan oyunu arşivin içinde de bulabilirsiniz. Ek olarak, oyunun paylaşıldığı konuyu da ekledim, dilerseniz oradan da oyunu indirebilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz :)

Oyunu paylaşan hako @hako 'ya, ps4 portunu ve programlamasını yapan bekir007'ye ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim. :)

Sürekli yamayı kurarken hata alan arkadaşlar oluyordu, ben de bu sorunu ortadan kaldırmak adına yamayı indirdim ve @hako'nun paylaşmış olduğu oyuna göre yeni bir patch dosyası hazırladım. Önce oyunu, ardından da yamayı kurmanız yeterli olacaktır. Konuda paylaşılan oyunu indirdiyseniz, oyunu arşivin içinden veya burada paylaşılan konudan tekrardan indirmenize gerek yoktur. Bu arada yamanın boyutu 1.5 gb'dir. :)

OYUN HAKKINDA

KORKU İÇİNDEKİ BİR ŞEHİR

Genç bir çocuk ortalıktan kaybolunca, dehşet içindeki bir şehirde akla gelmeyen bir korku ortaya çıkar… Acaba Origami Katili yine mi ortaya çıktı?

Bu gerilim yüklü, BAFTA ödüllü psikolojik gerilim oyununda dört yabancının kontrolünü üstlenirken gizemi ortaya çıkarmak için ava liderlik edin.

Hızlı düşünmeli ve hızlı harekete geçmelisiniz, yaptığınız her seçim ve eylem sizi oyunu değiştiren dramatik sonuçlarla karşılaşmanıza ve kimin yaşayıp kimin öleceğine karar vermek zorunda kalmanıza yol açacak.

Bu hikâyenin nasıl sona ereceği tamamen size bağlı.

BİLGİLENDİRME
Arşivin içinde Anonymous yazacağıma, yanlışlıkla Animus yazmışım, Anonymous ekibinden ve çevirmenlerinden özür diliyorum. Bu oyunun çevirisi ANONYMOUS ÇEVİRİ ekibi tarafından yapılmıştır.

NOT

Türkçe yamayı bütün kırılmış sürümlerde sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
da indirebilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

ANONYMOUS ÇEVİRİ EKİBİ

PROGRAMLAMA
BEKİR007

PS4 PORT VE DÜZENLEME
BEKİR007

TEST & UPLOAD
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

FULL OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,386
31,116
113
Harika bir oyunun Türkçe yamasını paylaştınız hocam Elinize emeğinize sağlık :)
Ben bir şey yapmadım ki :) Sadece önceden hazırlanmış bir yamayı paylaştım o kadar :) Asıl emek harcayanları konuda belirttim zaten. Benim için önemli olan herkesin bu yamayı sorunsuz bir şekilde oynayabilmesi.

Nyks58

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 2, 2019
294
3,206
93
Ben bir şey yapmadım ki :) Sadece önceden hazırlanmış bir yamayı paylaştım o kadar :) Asıl emek harcayanları konuda belirttim zaten. Benim için önemli olan herkesin bu yamayı sorunsuz bir şekilde oynayabilmesi.
Sonuçta sizin verdiğiniz de bir emektir ama dediğiniz gibi asıl emek harcayanlara da buradan çok teşekkür ediyorum

Furkanxyz

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 8, 2020
231
48
28

Yeni bir oyunun yaması ile daha karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren ANONYMOUS ÇEVİRİ ekibine ve PS4 portunu yapan BEKİR007'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yama ile uyumlu olan oyunu arşivin içinde de bulabilirsiniz. Ek olarak, oyunun paylaşıldığı konuyu da ekledim, dilerseniz oradan da oyunu indirebilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyoruz :)

Oyunu paylaşan hako @hako 'ya, ps4 portunu ve programlamasını yapan bekir007'ye ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. :)

Sürekli yamayı kurarken hata alan arkadaşlar oluyordu, ben de bu sorunu ortadan kaldırmak adına yamayı indirdim ve @hako'nun paylaşmış olduğu oyuna göre yeni bir patch dosyası hazırladım. Önce oyunu, ardından da yamayı kurmanız yeterli olacaktır. Konuda paylaşılan oyunu indirdiyseniz, oyunu arşivin içinden veya burada paylaşılan konudan tekrardan indirmenize gerek yoktur. Bu arada yamanın boyutu 1.5 gb'dir. :)

OYUN HAKKINDA

KORKU İÇİNDEKİ BİR ŞEHİR

Genç bir çocuk ortalıktan kaybolunca, dehşet içindeki bir şehirde akla gelmeyen bir korku ortaya çıkar… Acaba Origami Katili yine mi ortaya çıktı?

Bu gerilim yüklü, BAFTA ödüllü psikolojik gerilim oyununda dört yabancının kontrolünü üstlenirken gizemi ortaya çıkarmak için ava liderlik edin.

Hızlı düşünmeli ve hızlı harekete geçmelisiniz, yaptığınız her seçim ve eylem sizi oyunu değiştiren dramatik sonuçlarla karşılaşmanıza ve kimin yaşayıp kimin öleceğine karar vermek zorunda kalmanıza yol açacak.

BİLGİLENDİRME
Arşivin içinde Anonymous yazacağıma, yanlışlıkla Animus yazmışım, Anonymous ekibinden ve çevirmenlerinden özür diliyorum. Bu oyunun çevirisi ANONYMOUS ÇEVİRİ ekibi tarafından yapılmıştır.

NOT

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
da indirebilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

ANONYMOUS ÇEVİRİ EKİBİ

PROGRAMLAMA
BEKİR007

PS4 PORT VE DÜZENLEME
BEKİR007

TEST & UPLOAD
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Teşekkürler Castellanos @Castellanos abi RDR 2 türkçe yaması gelir mi ? Oyun siteye düştüğünden beri türkçesini bekliyorum valla :D gelirmi ?

scream2424

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 17, 2015
58
6
8

Yeni bir oyunun yaması ile daha karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren ANONYMOUS ÇEVİRİ ekibine ve PS4 portunu yapan BEKİR007'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yama ile uyumlu olan oyunu arşivin içinde de bulabilirsiniz. Ek olarak, oyunun paylaşıldığı konuyu da ekledim, dilerseniz oradan da oyunu indirebilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyoruz :)

Oyunu paylaşan hako @hako 'ya, ps4 portunu ve programlamasını yapan bekir007'ye ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. :)

OYUN HAKKINDA

KORKU İÇİNDEKİ BİR ŞEHİR

BİLGİLENDİRME

NOT

Oyunu buradan
da indirebilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

ANONYMOUS ÇEVİRİ EKİBİ

PROGRAMLAMA
BEKİR007

PS4 PORT VE DÜZENLEME
BEKİR007

TEST & UPLOAD
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
müthiş bravo