install package multiman sorunu lütfen yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde mydonose2 tarafından oluşturulan install package multiman sorunu lütfen yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,884 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı install package multiman sorunu lütfen yardım
Konbuyu başlatan mydonose2
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hdr72

mydonose2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2014
1
0
1
Merhabalar orijinal bir oyun aldım 3.55 olan sistem güncellemesini 4.41 e çıkardı sonra multimana girip başka oyun oynamak istediğimde 3.55 e uygun olan multimana giremedim ve multimanı sildim şimdi ne install package var nede multiman yardımcı olurmusunuz multiman yüklemek için install package lazımmış ama bende o klasörde silinmiş flasha attığım 4.50 multimanı ps3 te göremiyorum doğal olarakta yükleme yapamıyorum. Şimdiden ilginize teşekkürler.

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Cihazınız malesef ofw (official firmware) olmuş
Bu şekilde kopya oyun oynamaya devam edemezsiniz [MENTION=2]mctuna[/MENTION] ile iletişime geçin belli bi ücret karşılığında cihazınız downgrade (e3 flasher ile versiyon düşürme) işlemi ile kopya oyun oynamaya devam edebilirsiniz...

This is not just a game!!!

hdr72

Erişim Engelli
Ara 26, 2013
1,275
1,617
113
herkesi oyunçevi ekibinin hazırladığı mwf3 tr dublaj yamasını ps3 e entegre etme çalışmasına davet ediyorum ilgilenen olursa sitenin ps3 tr yama bölümüne davet ediyorum konu aktif ve herkes elinden geleni yapıp pak formatındaki dosyayı açmayı başarırsa bu gerçekten çok büyük bir başarı olacak şimdiden bol şans.