iOS 7.0.6 Jailbreak Çıktı

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 7.0.6 Jailbreak Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,229 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 7.0.6 Jailbreak Çıktı
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bukalemuns

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,454
5,450
113
MotherBoard
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
‘ın iOS 7.0.6 sürümü yayınlamasının ardından evasi0n iOS 7.0.6 için Jailbreak aracını güncelledi.

Daha önceden
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
serisi için çıkan
şimdide iOS 7.0.6 sürümü için güncellendi.

Güncel jailbreak aracını aşağıdan indirebilirsiniz.

[video=youtube;zFERPrW2K0g]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zFERPrW2K0g[/video]​

Son düzenleme:

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 11, 2012
3,046
244
63
Bu 7.0.6 ya güncelleyenler icin bir jailbreak sanırım. OFW ye güncelleyip CFW bekleyenler ile aynı türden birsey mi ? :D :D :D

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 11, 2012
3,046
244
63
Aynen öyle kardeşim:) Seninki sanırsam eyfon 4.güncellemeden sonra telefonda acayip kasmalar oluyormuş ona göre:)
Arkadasta 4s var orjinal ios 7 kurulu kasma yokmus acayip derecede tabi ios 6 gibi de degildir :) ama sarj fazla gidiyormus. Ben böyle uzun sarj görmedim valla oyun oynamama ragmen cok az gidiyor :S Galaxy ace de batarya sismisti sanırım o yüzden dogru düzgün bir kullanamadık sarjını :S Benim 6.0.1 sürümüm var bunu mu kuracagım [MENTION=103083]cacaNEFES[/MENTION] ? fifa 14 indirdim mesela 1 küsür gb ama sadece bir kısım acık ama hepsinin acık oldugu da sanırım aynı boyutta :S Bosu bosuna yer kaplıyor yani. Diger oyunlar da hep böyle. Jailbreaksiz full oyun atabiliyormuyuz bir konu vardı ?

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,917
878
113
38
PSLAND:)

Arkadasta 4s var orjinal ios 7 kurulu kasma yokmus acayip derecede tabi ios 6 gibi de degildir :) ama sarj fazla gidiyormus. Ben böyle uzun sarj görmedim valla oyun oynamama ragmen cok az gidiyor :S Galaxy ace de batarya sismisti sanırım o yüzden dogru düzgün bir kullanamadık sarjını :S Benim 6.0.1 sürümüm var bunu mu kuracagım [MENTION=103083]cacaNEFES[/MENTION] ? fifa 14 indirdim mesela 1 küsür gb ama sadece bir kısım acık ama hepsinin acık oldugu da sanırım aynı boyutta :S Bosu bosuna yer kaplıyor yani. Diger oyunlar da hep böyle. Jailbreaksiz full oyun atabiliyormuyuz bir konu vardı ?

4S ve üzeri telefonlarda sorun yok kardeşim.Ben düz 4 sanmıştım:( [MENTION=103083]cacaNEFES[/MENTION] Kardeşimin oralarda ortalık karışık:(