iPad'i Olanlar Buraya

MCPSP REKLAM ALANI
Telefon Tamiri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPad 1 & 2 Bölümü kategorisinde İxon tarafından oluşturulan iPad'i Olanlar Buraya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,760 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPad 1 & 2 Bölümü
Konu Başlığı iPad'i Olanlar Buraya
Konbuyu başlatan İxon
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cafer5555

YaZaRuS

Baba_1
Kayıt Üyemiz
Tem 11, 2008
553
15
18
49
Şuan açık ve sömürüyorum.. Bunları itunes vasıtası ile atabiliyor muyuz?

afavar_tr

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 28, 2008
194
0
16
Şimdi jb işleminden sonra cydia yükleniyor.Oradan kaynak girip intallous adında bir program indiriyorsun.O programla birlikte appsync 4.0 adlı birşey daha yükleniyor.O yüklendikten sonra itunesdan daistediğini atabilirsin.

İxon

Ebony & İvory *
Kayıt Üyemiz
Nis 22, 2010
550
0
0
28
yazarus abi itunes haricinde ifunbox ta kullanabilirsin ben oyunları ordan atıyorum(installous olmadımı ) müzikleri itunes ten atıyorum

diehunter2

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 21, 2012
9
0
0
33
Merhabalar
Ben nisan ayında ipad almayı düşünüyorum.
Yanlız bazı tereddütlerim var yani benim bir masa üstü bilgisayarım var ama bana fazla gereksiz geliyor masa üstü daha ufak taşınır eğlence amaçlı ipad düşünüyorum
biraz araştırdım ipadda adobe flas v.b şeyler yokmuş diyorlar yani mesela ben ipad alırsam örnek facebooktan okey oynıya bilicekmiyim ? veya twitter facebook gibi internet sitelerine gire bilmek için illah modemi olan bi yerden bağlanarakmı giricem kendime özel bi internet yaptırma şansım yokmu wın gibi
ipade ne tür oyunlar oynıya bilirim şuan internet üstünde bir çok oyun var büyük çapta örnek warrock v.b gibi internet üzeri oynan oyunları ipadda oynıya bilme şansım var veya kendisinin kaç tane oyunu var içinde
gazete okuya bilicekmiyim gazte okurken müzik dinliye bilcekmiyim veyada dahada önemlisi telefon olarak kullanılıyormu facebookta bilgisayarımda yazıştığım gibi online olarak ordada yazışa bilicekmiyim ?

benim internette yaptığım işler filim dizi klip işte forum sitelerinde gezerim twitter facebook gibi sitelerde geziyorum ipadda bunları rahatlıkla yapa bilicekmiyim ?
USB GİRİŞİ varmı direk olarak yoksada bi kablo v.b bişi ile olurmu birde marka olarak apple yimi tercih edersiniz ipad 3 nezaman çıkar nisana kadar çıkarmı ? ben program vb şeylerle pek uğraşmam hatta ilgim dahi olmaz yani bi program v.b bişi yapmam sadece dediğim gibi müzik oyun twitter facebook dizi filim televizyon gibi şeyler için almam uygunmudur veya ipaddan kitap okurken ayrıyetten müzikte dinliye bilirmiyim ? 2 uygulama açılmıyor diye bişi duymuştum. ipadı masaüstü veya laptoptan farkı olarak nasıl önere bilirsiniz ipadin bana pcnin sağladığı neyi sağlayamaZ?
yani sizce almam yararımamı ne gibi uygulamalar işimi görür anlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekküre derim.

Birde alırsam ne tür almam gerekli 3 g nin wifi ile olan farkı nedir yani 2 si tamo larak ne anlama gelir :)

alına bilicek en iyi ipadı yazarmısınız tahmini fiyatınıda yazarsanız son olarak beyazmı tercih edersiniz siyahmı fark yok tarcih meselsi tabiki ama birinde filim vb izlerken etrafı beyaz olması v.b veya ne bilim :D hangisi daha iyidir çok sevinirim teşekkürler.

Fearless_tr

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 22, 2012
14
0
0
34
Ya arkadaslar bende ipad 2 64 gb modeli var buna nasil jailbreak yaparim ve yaparsam bana ne gibi yarari ve zarari olur

İxon

Ebony & İvory *
Kayıt Üyemiz
Nis 22, 2010
550
0
0
28
jailbreak in hiç bi şekilde zararı olmaz forumda azaten mevcut nasıl jail yapacağın

bu arada versiyonun kaç :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Faradrim

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 11, 2008
511
21
18
35
Bende bugün Ipad 3 16 GB Wi-Fi aldım. Hemen 5.1.1 JB gelsin uygulamalar. Sketchbook pro da çizim yapmayı planlıyorum daha önce kalem (stylus) kullanan oldu mu ? Bir çok model var ancak çizim için en uygun olanı almayı düşünüyorum.

Cafer5555

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 20, 2013
15
3
0
36
Selamın alleykum öncelikle arkadaslar size birşeyi sorucam iPad 1 32 gb var bende bilgisayara bağladığı. Zaman USB aygıtı tanımlamadı yazısı çıkıyor format attım olmadı başka bilgisayara bağladım aynı hatayı yapıyor ne yapmam gerekiyor. Cevap veririrseniz sizden Allah razı olsun. Cevap vermez senız bile Allah razı olsun iyini varsınız bu sitede sizden yardım alicagima inanıyorum soruyu başka biryerede yazarım.