Iphone 3gs 5.1 Jailbreak sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde forkliftçi tarafından oluşturulan Iphone 3gs 5.1 Jailbreak sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,750 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Iphone 3gs 5.1 Jailbreak sorunu
Konbuyu başlatan forkliftçi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fearless_tr

forkliftçi

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 13, 2010
97
26
18
39
Yeni İphone 3gs aldım 5.1 versiyon almış olduğum cihaz jailbreak yapabilirmiyim ?

Yoksa imkansızmı lütfen yol gösterin ...

sertan_1843

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2009
245
2
18
Yeni İphone 3gs aldım 5.1 versiyon almış olduğum cihaz jailbreak yapabilirmiyim ?

Yoksa imkansızmı lütfen yol gösterin ...
merhaba cihazınız jailbreak olur ama tethered olur (yani iphone açıldığında içindeki hiçbir şey açılmayacaktır açılması için her iphone u açtığınızda bilgisayar kullanmanız gerekir) onun için kalıcı olarak henüz jailbreak çıkmamıştır

forkliftçi

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 13, 2010
97
26
18
39
merhaba cihazınız jailbreak olur ama tethered olur (yani iphone açıldığında içindeki hiçbir şey açılmayacaktır açılması için her iphone u açtığınızda bilgisayar kullanmanız gerekir) onun için kalıcı olarak henüz jailbreak çıkmamıştır
sertan_1843 arkadaşım vermiş olduğun bilgi için ayrıca teşekkür ederim.Beni maruz gör daha önce İPhone kullanmadığım için daha konularda yeniyim sana birkaç sorum daha olucak. Aldığım kişi 5.1 ios yüklü olarak verdi forumlardan araştırdım ama kafam karıştı shsh 5.0.1 kaydı bende yok jailbreak yapmam için bana lazımmı? bide jailbreak yapmam için gerekli program isimlerini yazarsan süper olucak...

sertan_1843

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2009
245
2
18
shsh demek itunes i son versiyon olarak 5.1 değilde 5.0.1 olarak göstermektir..Bu telefondan telefona değişir.Her telefona özel olarak shsh olması lazım.Ama senin için bir işe yaramaz.Ayrıca google amcamıza jailbreak ios 5.1 dersen çeşitli rehberlere ulaşabilirsin.Birde jailberak için kullanılan programın adı Redsn0w'dur.Haaa şunu unutmamak gerek:Eğer şimdi iphone u jailbreak yaparsanız içindeki hiçbir şey açılmaz açmak için yine o Redsn0w programını kullanmanız gerek.