ahmet079 Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Tem 30, 2013 360 10 0 32 İstanbul Ara 26, 2013 #1 Telefonumun wi-fi si bir kaç aydır kötüleşti modem den 3 oda yan tarafından çok zor çekiyor.Bir türlü yapamadım internetten baktım böyle sorun flan yok diyolar tek bendemi var bu sorun? Bi ayarı flan varsa söylermisiniz?
Telefonumun wi-fi si bir kaç aydır kötüleşti modem den 3 oda yan tarafından çok zor çekiyor.Bir türlü yapamadım internetten baktım böyle sorun flan yok diyolar tek bendemi var bu sorun? Bi ayarı flan varsa söylermisiniz?
mctuna PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis Yönetici ADMİN FORUMSAHİBİ Mar 29, 2008 11,866 44,811 113 43 Perpa Ticaret Merkezi Siteye Git Ara 26, 2013 #2 Uzun süre iPhone 4S kullanmıştım ama hiç bir sorun yaşamamıştım Başka bir yerde başka bir wifi'den sinyal gücü nasıl çekiyor belki evdeki modemin de sorun olabilir
Uzun süre iPhone 4S kullanmıştım ama hiç bir sorun yaşamamıştım Başka bir yerde başka bir wifi'den sinyal gücü nasıl çekiyor belki evdeki modemin de sorun olabilir