iPhone Tüm Oyunlarda Hile Yapın ( Online Oyunlar Dahil )

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iPhone Tüm Oyunlarda Hile Yapın ( Online Oyunlar Dahil ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,141 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iPhone Tüm Oyunlarda Hile Yapın ( Online Oyunlar Dahil )
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nazillim

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
5,998
113
MotherBoard
Cydia dan elde edilebilen bu uygulama ile birçok single oyun ve online oyuna hile sağlanabilmekte. Clash of Clans Fruit ninja Angry Birds Seasons ve onlarca oyun buna dahil.

Sistem tamamıyla referans sistemiyle çalışıyor,yani benim referans kodumla Thanks kısmına gelip bir arkadaşımızın kodunu girince, hem o hem de siz 50 puan kazanıyorsunuz. Ve birinin de sizin kodunuzu girmesini bekliyorsunuz. Bu yardımlaşma konusu da sayılır.Sonra 100 puanımız oluyor ve oyunlardan dilediğimizin hilesini satın alıyoruz bu puanla.

Sistem ID'lerimiz

1-cacaNEFES-483058

Tweak'in bulunduğu Repo: cydia.imodgame.net

Yüklenişi : cydia.imodgame.net reposunu cydia ya ekliyoruz ve içindeki tek uygulamayı kuruyoruz. uygulamamız telefonun ekranına geliyor. Uygulamayı açıyoruz ve sağ üstteki Account a dokunuyoruz. Burada Bizden giriş yapmamız istenecek. Google Hesabımızla giriş yapıyoruz. Bir üyeliğimiz açıldı artık. İlk önce Liked Device diyoruz ve telefonumuzun Udid kodu ve adı çıkıyor.

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2012
685
255
63
Vaybeeee.İğrilti oldum oyuna.102 .bölüme geldim.1 haftadan beri geçemiyorum bölümü:e:pS3 te olsa şimdiye bitirmiştim:e:
ferhan abi ben yasemin ablanın telefonuna yapmıştım çokta İAP diey programla benim sayemde oynuyom diyom daha kullanmadım diyo hileyi

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
886
113
39
PSLAND:)
ferhan abi ben yasemin ablanın telefonuna yapmıştım çokta İAP diey programla benim sayemde oynuyom diyom daha kullanmadım diyo hileyi

Vavyyyy yaso vayyy.Bide hava atıyor mami.Denicem bende bunu.Sen hiç;Evi soymaya giden hırsızın zili çaldığını gördünmü:)Sadece bi örnek:)

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
Jailbreak yok telde gariban kaldık iyi mi. :D PP25 tarzı programlara talim etmeye devam.