PS4 Yardım Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Beytullahx58 tarafından oluşturulan Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,454 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma
Konbuyu başlatan Beytullahx58
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zalades

Beytullahx58

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 18, 2022
146
15
18
Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma nasıl yapabilrm herhangi bir uygulama filan varmı ?

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 28, 2019
155
71
28
Iphonedaki pkg dosyasını ps4 e aktarma nasıl yapabilrm herhangi bir uygulama filan varmı ?
İphonede ftp yapmayı biliyorsan yapabilirsin. Bundan önce ps4te goldhen yapıp orbisftp ve internal pkg installer bu iki uygulamayı kurmalısın.
Telefonun ve ps4 aynı ağda olsun, telefonundan hotspot açıp ps4ü buraya bağlayabilirsin modem şart değil veya evde modem ağ varsa ikisi de aynı modeme bağlı olsun, sonra telefondan ftp yapabileceğin programı aç. Çoğu dosya yöneticisinde kendiliğinden oluyor bu özellik yoksa da markette bulursun.
Sonra telden ftpyı calıstır. Ps4ün ip adresini gir port kısmına 2121(bunu dene ilk) veya 1337(orbisftp bunu kullanır) yaz giriş yap ps4 diski önüne gelir. Telde olan dosyaları ps4 dahili diskinin data klasörünün içine atabilirsin.
Sonra ps4e dönüp internal package installer bunu çalıştır otomatik kurmaya başlayacak oyunlarını. Yoldayım acele hızlı yazdım. Yazım kurallarını görmezden gelin :)))

Son düzenleme:

Beytullahx58

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 18, 2022
146
15
18
İphonede ftp yapmayı biliyorsan yapabilirsin. Bundan önce ps4te goldhen yapıp orbisftp ve internal pkg installer bu iki uygulamayı kurmalısın.
Telefonun ve ps4 aynı ağda olsun, telefonundan hotspot açıp ps4ü buraya bağlayabilirsin modem şart değil veya evde modem ağ varsa ikisi de aynı modeme bağlı olsun, sonra telefondan ftp yapabileceğin programı aç. Çoğu dosya yöneticisinde kendiliğinden oluyor bu özellik yoksa da markette bulursun.
Sonra telden ftpyı calıstır. Ps4ün ip adresini gir port kısmına 2121(bunu dene ilk) veya 1337(orbisftp bunu kullanır) yaz giriş yap ps4 diski önüne gelir. Telde olan dosyaları ps4 dahili diskinin data klasörünün içine atabilirsin.
Sonra ps4e dönüp internal package installer bunu çalıştır otomatik kurmaya başlayacak oyunlarını. Yoldayım acele hızlı yazdım. Yazım kurallarını görmezden gelin :)))
Yok reyiz yapmayı zaten biliyormuşsun bu işlem çok yavaş internete bağlı daha hızlı çözüm istiyorum

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 28, 2019
155
71
28
Yok reyiz yapmayı zaten biliyormuşsun bu işlem çok yavaş internete bağlı daha hızlı çözüm istiyorum
Telefonu ethernet ile bağla ps4e. Usb gigabit ethernet dönüştürücü al. Tel ile ps4 arasında fiziksel bağlantı yap. Kalan işlemler aynı yine ftp yoluyla. Bu sefer kablo ile transfer olacak.

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 28, 2019
155
71
28
Valla reyiz özelden anlatırmısın
Şöyle
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ios destekli usb ethernet adaptorunu tele takıyorsun. Ethernet kablosunu bir ucu ps4e bir ucu telefona takacaksın. Wifi mobil veri falan kapalı olsun. Böylece ikisi de aynı ağda olaak. Geri kalan ftp işlemi. İosta ftp destekli dosya yöneticisi ile ps4eün diskine erişip kopyalama vs yapabilirsin.

Son düzenleme: