PS4 Yardım IT TAKES TWO TÜRKÇE YAMA HATA VERİYOR

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde FurkanTR tarafından oluşturulan IT TAKES TWO TÜRKÇE YAMA HATA VERİYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,130 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı IT TAKES TWO TÜRKÇE YAMA HATA VERİYOR
Konbuyu başlatan FurkanTR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dorukhan

FurkanTR

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 4, 2022
38
4
8
Merhaba bu linkte bulunan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
türkçe yamayı indirdim. Ardından
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
burda bulunan oyunu indirdim. Ancak yamayı attıktan sonra CE-36434-0 hatası aldım. Duxas ps4 patch repackager programını indirsem de orda da "Finished with errors ! SEE LOG!" hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Daha önce oyuna türkçe yama atmış varsa da oyunu indirdiğiniz linki atarsanız sevinirim.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,156
12,653
113
Ben Türkçe yama kullanmıyorum ama o hata kodu yama ile ana oyunun uyumsuz olduğunu gösteriyor. CUSA kodları aynı bile olsa farklı kopyalar birbiriyle uyumlu değillerdir...Uyumlu hale getirmek gerekir. Duxas hata veriyorsa yeniden paketlemeyi manuel olarak yapmak gerekir. Duxas eski bir programdır ve uzun nzamandır güncellenmediğinden yeni oyunlarda iş görmüyor.

Yada yama ile uyumlu ana oyunu indirmen gerekir. Sendeki ana oyun DUPLEX sürüm. Demekki yama aynı CUSA kodlu CyB1K yada Opoisso893 ün verdiği ana oyuna göre yapılmış onları netten bulmalısın.

Kajmerann

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Eyl 25, 2024
7
0
1
yama CE-36434-0 hatası veriyor sorunu nasıl düzeltebilirim

Son düzenleme: