Jailbreak 3GS iOS 4.1 Firmware ve Jailbreak iPhone 3G 4.1 iOS!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde yugijaden tarafından oluşturulan Jailbreak 3GS iOS 4.1 Firmware ve Jailbreak iPhone 3G 4.1 iOS! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,330 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Jailbreak 3GS iOS 4.1 Firmware ve Jailbreak iPhone 3G 4.1 iOS!
Konbuyu başlatan yugijaden
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yugijaden

yugijaden

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2009
16
0
1
37
Jailbreak 3GS/3G/2G iOS 4.1 Firmware

Arkadaşlar internette araştırırken buldum. Size bulduğum linkleri veriyorum. Programların download linki verilmiş ve neler yapılacağı adım adım resimli anlatılmış. Ben türkçeye çevirip koyacaktım ama henüz kendim denemedim ve şu an zamanım yok o yüzden koymadım. Buyrun umarım işinize yarar:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

yugijaden

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2009
16
0
1
37
Pardon "iPhone 4,iPod Touch 4G ve iPad desteklidir." deyince ben sadece onlar için sandım... Neyse bu konunun da faydası olur linkteki daha farklı bir yoldan yapım. Belki onda sorun yaşayan arkadaş olursa bunu dener. Çeşitlilikten sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Daha sonradan diğer iphone'lar için bulduklarımı da konuya ekleyeceğim.

Edit: Konuyu tam okudum. Limera1n'de olabilirmiş. Ama yinede bana riskli geldi. Bu konudaki link sadece 3GS için daha güvenilir gözüküyor.

Edit: 3G linki güncellenmiş ve 2G için de kullanılabilecek link eklenmiştir.