Halletim İlk Once Cihazimdaki Oyunlari Farkli Bir Hdd Yedekledim Sonra Yeni SSD Taktim 1.07 Gb 9.00 Full Updateyi hash Degerine bakarak Kurdum Tekrardan Yedekledigim Oyunlarimi SSD surucume Geri Yükle Yaptim Hepsi Yuklendi Kirik cihazim Tertemiz Felaket hizli oldu + Oyundaki Acilis hizi gozle gorur sekilde arti + Oyundaki Dokularin gec yuklenmeside KalktiHacı cihaza Recovery yüklemen lazım
Hangi versiyonu kullanılanıyorsan onun Recovery sini kurman lazım
Bende ssd ye geçtim ordan tecrübem oldu![]()
Sen hissetmişsin aga ben ssd taktım ama öyle bariZ hissetmedim ne yalan söyleyimHalletim İlk Once Cihazimdaki Oyunlari Farkli Bir Hdd Yedekledim Sonra Yeni SSD Taktim 1.07 Gb 9.00 Full Updateyi hash Degerine bakarak Kurdum Tekrardan Yedekledigim Oyunlarimi SSD surucume Geri Yükle Yaptim Hepsi Yuklendi Kirik cihazim Tertemiz Felaket hizli oldu + Oyundaki Acilis hizi gozle gorur sekilde arti + Oyundaki Dokularin gec yuklenmeside Kalkti
( Wd Blue 500gb Ssd Tavsiye Ederim )
Özellikle Dokularin Gec yuklenmesi yuzunden aldim SSD Yİ 1 kac sene idare Ederim Sonra Satar Ps5 Alirim Ozamana kadar PS5 tam Kırılir Aliriz.Sen hissetmişsin aga ben ssd taktım ama öyle bariZ hissetmedim ne yalan söyleyim![]()
İnşallah hep beraberÖzellikle Dokularin Gec yuklenmesi yuzunden aldim SSD Yİ 1 kac sene idare Ederim Sonra Satar Ps5 Alirim Ozamana kadar PS5 tam Kırılir Aliriz.