Kırık ps4 konsolu orjinale çevirme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Kylontr tarafından oluşturulan Kırık ps4 konsolu orjinale çevirme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 303 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Kırık ps4 konsolu orjinale çevirme
Konbuyu başlatan Kylontr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kylontr

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2026
35
1
8
Merhabalar arkadaşlar elimde 12.52 kırık ps4 pro var benim bi sorun olucak içinden hdd yi çıkarsam ve sonra yeni bir hdd taksam ve orjinal sürüm yüklesem orda orjinal olarak ps4 ü kullansam sonra istediğim zaman o hdd yi çıkarıp kırık olan hdd yi takarsam aynı şekilde devam edebilir miyim yani kısacası hem orjinal hemde kırık kullanmak istiyorum istediğim zaman istediğimde kırık hdd yi takıcam istediğimde orjinal bunun hakkında net bilgisi olan detaylı yazabilirmi

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,586
14,028
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Kırma işlemi yapmadığınızda zaten orjinal olarak kullanırsınız ps4'ü. Harddisk değiştirip kullanmanın hiçbir mantığı yok.

Yazılım güncelleme gibi bir amacınız var ise bunu yapamazsınız, daha doğrusu yaparsanız diğer diskinizide güncellediğiniz versiyona yükseltmeniz gerekir ve artık kırık olarak kullanamazsınız.

Siz cd kullanarak orjinal olarak kullanmak istiyorsanız kullanın makinanızın kırık olmasının bir zararı yok. Ama güncelleme yapmayın.

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
329
126
43
Olmaz diye düşünüyorum. Kırık hdd yi takınca güncellemenizi isteyecektir.

Kylontr

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2026
35
1
8
Kırma işlemi yapmadığınızda zaten orjinal olarak kullanırsınız ps4'ü. Harddisk değiştirip kullanmanın hiçbir mantığı yok.

Yazılım güncelleme gibi bir amacınız var ise bunu yapamazsınız, daha doğrusu yaparsanız diğer diskinizide güncellediğiniz versiyona yükseltmeniz gerekir ve artık kırık olarak kullanamazsınız.

Siz cd kullanarak orjinal olarak kullanmak istiyorsanız kullanın makinanızın kırık olmasının bir zararı yok. Ama güncelleme yapmayın.
Şuanda makinem kırık golden yüklü o şekilde kullanıyorum ama ayriyetten orjinal olarak ta kullanmak istiyorum yani diyorsunuzki hdd değiştirirsem yeni taktığım hdd ye orjinal yüklersem sürümü kırık olan hdd takınca kullanamazmıyım eski halini çinki bazı oyunlar var store da onları istiyorumdao yüzden
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda benim güncelleme kapalı cihaz int bağlı istesemde yaptırmıyor güncelleme ayarladım yani

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,586
14,028
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Yeni takacağın diske hangi sürümü yüklersen kırık kullandığın harddiski taktığında da o sürümü yüklemek zorundasın.

Uzun lafın kısası ya orjinal kullanacaksın ya kırık bunun başka yolu yok.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
917
454
63
PlayStation hdd kendine ait şifreleme sistemi kullanır başka PlayStation bağlasan ya da pc bağlasan formatlamadan kullanamazsın orjinalden kastın psnden oyun indirmek veya online oynamaksa son sürüme güncelleme gerek yani eski kırık sürümlü hdd çıkarayım yeni sıfır hdd alayım onu da güncelleyim kırık oynamak istersemde eski hdd takarsan ps4 kendi bios ya da hafızası diyelim sen daha yüksek sürüm ile güncelleyin daha düşük yani kırılan bir sürümde ps4 kullanamazsın diyecek ki büyük ihtimal eski hdd de formatlamanı isteyecek diğer türlü orjinal diski oyun oynarsın ama yüksek sürüm isteyen son çıkan bir oyun alıp diski taktığında o da güncelleme isteyecek ama çoğu diski oyunu güncellemeden offline oynayacağını düşünüyorum yani ya kırık cihaz kullanacaksın ya da psnden oyun alıp online oynamak içinde aylık üyelik alacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...