Kırık PS4 sata kablo sorunu

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde eraysag tarafından oluşturulan Kırık PS4 sata kablo sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Kırık PS4 sata kablo sorunu
Konbuyu başlatan eraysag
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eraysag

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 29, 2025
2
0
1
Arkadaşlar merhaba.

Kırık PS4'e SATA kablosu ile laptop HDD'si bağlıyorum görüyor fakat şu uyarıyı veriyor: "Bu USB depolama cihazının dosya sistemi desteklenmiyor."
Oyunları yükleyen arkadaş exFAT olarak biçimlendirdiğini söylüyor ve sorunun bendeki SATA kablosundan kaynaklı olduğunu ve kendisinin adaptörlü bir SATA'ya sahip olduğunu, sorunsuz çalıştığını bana söyledi.
Şimdi ben ne yapmalıyım ki bu sorunu çözeyim?

Ekli dosyalar

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
134
25
28
Sorun tam olarak ne PS4 görmesi için zaten exfat olması gerekiyor harici hdd olsun flash bellek olsun bilgisayardan exfat formatında biçimlendirip pkg formatında oyunları atıp sonra da ps4e bağlayıp ordan yükleyeceksiniz PS4 içindeki HDD söküp pcye bağlamıyorsunuz değil mi oyun atmak için çünkü öyle zaten olmaz.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,060
48,688
113
43
Siteye Git
Arkadaşlar merhaba.

Kırık PS4'e SATA kablosu ile laptop HDD'si bağlıyorum görüyor fakat şu uyarıyı veriyor: "Bu USB depolama cihazının dosya sistemi desteklenmiyor."
Oyunları yükleyen arkadaş exFAT olarak biçimlendirdiğini söylüyor ve sorunun bendeki SATA kablosundan kaynaklı olduğunu ve kendisinin adaptörlü bir SATA'ya sahip olduğunu, sorunsuz çalıştığını bana söyledi.
Şimdi ben ne yapmalıyım ki bu sorunu çözeyim?
Hard diskinizi kullandığınız sata kablosu ile usb girişinden konsolunuza bağlayın

Ayalar/cihazlar/usb cihazlar bölümünden hard diskinizi görürseniz oradan options tuşuna basarak exfat olarak formatlayın

Eğer diskiniz cihazlar bölümünde görülmüyor ise kablonuzda sorun vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...