PS5 Yardım Kırık PS5 mi kırık PS4 mü alınmalı?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Simon Henriksson tarafından oluşturulan Kırık PS5 mi kırık PS4 mü alınmalı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 160 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Kırık PS5 mi kırık PS4 mü alınmalı?
Konbuyu başlatan Simon Henriksson
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan centilmen68

Simon Henriksson

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 25, 2024
24
95
13
Herkese selam, su an elimde kirik PS3 ve cipli Switch OLED var. Bunlarin yanina bir tane daha konsol eklemek istiyorum. PS4 veya PS5'den birini alacagim. Bu topluluktaki emek verilmis yamalari oynayabilmek icin bir konsol bakiyorum kisacasi. Hangisini onerirsiniz?
PS4 fiyatlari bolgemde 12 bin 12 bin 500 TL arasi.
PS5 ise bolgemde yok ancak baktigim ilanlarda fiyatlari 26.000 TL ila 30.000 arasinda degisiyor. Ne yapmaliyim sizce? PS5'in surumu 11.00. 50 dakika suruyor sanirim kirilmasi ama bekleme modunda kullanabilirim. Benim icin sorun degil. Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,113
2,541
113
40
Herkese selam, su an elimde kirik PS3 ve cipli Switch OLED var. Bunlarin yanina bir tane daha konsol eklemek istiyorum. PS4 veya PS5'den birini alacagim. Bu topluluktaki emek verilmis yamalari oynayabilmek icin bir konsol bakiyorum kisacasi. Hangisini onerirsiniz?
PS4 fiyatlari bolgemde 12 bin 12 bin 500 TL arasi.
PS5 ise bolgemde yok ancak baktigim ilanlarda fiyatlari 26.000 TL ila 30.000 arasinda degisiyor. Ne yapmaliyim sizce? PS5'in surumu 11.00. 50 dakika suruyor sanirim kirilmasi ama bekleme modunda kullanabilirim. Benim icin sorun degil. Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim.
PS5 demek PS4 demek ayrica, butceniz dogrultusunda size en uygun olani alin

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
988
484
63
PlayStation daha önce sahip olmadıysanız ps4 de çok oynayacağız oyun var ps5 alırsanız 4k oynama imkanınız hem ps4 hem ps5 oyunları birlikte gelecekte çıkan oyunları da oynayabilecekseniz tabi bütçe meselesi bir yandan ama imkanınız varsa 10.01 sürüm ve altı ya da fat kasa diskli 12.00 sürüm ve altı alın 50 dakika beklemek pratik değil pek gerçi hiç olmamasından daha iyi ama karar sizin

Son düzenleme:

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
278
97
28
Ps5 öneririm. Cdli 12.00 veya altı denk getirebilirseniz sıfır işinizi görür. Bekleme süresini CD ile saniyelere düşürürsün. 10.01 bulmak neredeyse imkansız fat kasa sıfır bulursanız anca o şekilde 10.01 veya altı sistem yazılımı çıkar

centilmen68

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
69
9
8
Bende sizin gibiydim karar veremeyip ps4 aldim sonra pisman olup ps5 pro aldim. Hem daha iyi performans, daha iyi görüntü hemde gelecege yatirim. ama butce sıkıntısı varsa ps5 alabilirsiniz. ps5 pro vs ps5 cok fark etmiyor. ama ps5 ve ps4 cok farkediyor