- Eyl 3, 2013
- 388
- 176
- 43
- 34
Merhaba arkadaşlar ps5 9.20 de kırık harici harddisk aldım ps4 oyunları harici harddiske kopyalarken 1.01 fixli update olan bir oyunu kopyaladım tekken 6 oyunu sonra oyun hem dahili de hem harici harddiskte oyun gözüktü oyun hiç bir şekilde silemedim hep hata verdi mecburen konsolu sifirlama zorunda kaldım 1.01 li güncelleme olan oyunları harici harddiske kopyalarken çok dikkat edin hatalı kopyalıyor app2usb yöntemi ps5 de çalıştırılabilirmi formlarda hiç bilgi bulamadım hem pc de de harddisk kullanabilme şansımız olur.
Yaşadığım sorun 5.05 fixli 1.01 gibi olan update dosyalarında oluyor bu gibi updatleri ps5 e kurmanıza gerek yok resmi güncelleme olmadığı için cok dikkat edin.
Format sonrası tekken 6 1.0 update olmadan kurduğumda harici harddisk sorunsuz kopyalandı.
Yaşadığım sorun 5.05 fixli 1.01 gibi olan update dosyalarında oluyor bu gibi updatleri ps5 e kurmanıza gerek yok resmi güncelleme olmadığı için cok dikkat edin.
Format sonrası tekken 6 1.0 update olmadan kurduğumda harici harddisk sorunsuz kopyalandı.