PS5 Yardım Kırık ps5 te app2usb kullanılabilirmi?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde dantegodof tarafından oluşturulan Kırık ps5 te app2usb kullanılabilirmi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 246 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Kırık ps5 te app2usb kullanılabilirmi?
Konbuyu başlatan dantegodof
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ra65zan

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
388
176
43
34
Merhaba arkadaşlar ps5 9.20 de kırık harici harddisk aldım ps4 oyunları harici harddiske kopyalarken 1.01 fixli update olan bir oyunu kopyaladım tekken 6 oyunu sonra oyun hem dahili de hem harici harddiskte oyun gözüktü oyun hiç bir şekilde silemedim hep hata verdi mecburen konsolu sifirlama zorunda kaldım 1.01 li güncelleme olan oyunları harici harddiske kopyalarken çok dikkat edin hatalı kopyalıyor app2usb yöntemi ps5 de çalıştırılabilirmi formlarda hiç bilgi bulamadım hem pc de de harddisk kullanabilme şansımız olur.

Yaşadığım sorun 5.05 fixli 1.01 gibi olan update dosyalarında oluyor bu gibi updatleri ps5 e kurmanıza gerek yok resmi güncelleme olmadığı için cok dikkat edin.

Format sonrası tekken 6 1.0 update olmadan kurduğumda harici harddisk sorunsuz kopyalandı.

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
170
150
43
app2usb ps5 de çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama ps4 oyunlarını ps5 oyunlarında olduğu gibi klasör halinde çalıştırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken pkg dosyasını çıkarmak ve oyun için bir param.json dosyası oluşturmak daha sonra ps5 oyunu çalıştırır gibi ps4 oyununuzu çalıştırabilirsiniz. Böylece kuruluma gerek kalmadan oyunlarınızı oynayabilir ve harici hardiskinizi pcde de kullanabilirsiniz.

Son düzenleme: