PS5 Yardım kırk ps5'e FC26 kadro güncellemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde usta1907 tarafından oluşturulan kırk ps5'e FC26 kadro güncellemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 770 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı kırk ps5'e FC26 kadro güncellemesi
Konbuyu başlatan usta1907
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ra65zan

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
166
146
43
Pm hala yazilmiyo.bitirdiyseniz olablr aslinda.ilerledigom yeri.bulabolirim devam ederim.eve gidince jailbreakte kullanic adina bakip yazayim isterseniz user yada user1 yaziyodu
Size de yazılmıyor. evet oyunu ps4 de bitirmiştim save dosyasını ps5 versiyonuna aktardım. Kullanici adı önemli değil hesap id numarası lazım. Kirik cihazda eğer hesabı aktif etmediyseniz offact ile aktif edin daha sonra id numarasıni bana gönderin ben resign islemini yapın save dosyasını gonderirim

Son düzenleme:

gitaristbigo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 11, 2012
18
0
1
Bu konuda PS4 ve Switch için şöyle bir sunucu vardı. PS5 için uyumluluk vs. nedir bilemiyorum ama PS5 için sorarsanız belki destek olabilirler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
109
9
18
46
Size de yazılmıyor. evet oyunu ps4 de bitirmiştim save dosyasını ps5 versiyonuna aktardım. Kullanici adı önemli hesap id numarası lazım. Kirik cihazda eğer hesabı aktif etmediyseniz offact ile aktif edin daha sonra id numarasıni bana gönderin ben resign islemini yapın save dosyasını gonderirim
User: Mustafa · id 0x1EA2F4D9
0x7ed3586971779f76 bide bole id

Fake sign var elf arsenalde onla olur olurmu

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
166
146
43
Herkes kullanabilsin diye The last of us part 2 remastered oyununun %100 save dosyasını decrypt halde paylaşıyorum. Kullanmak için oyunu açın biraz ilerledikten sonra oyunu kapatın. garlicsavemgr açıp oyunu seçin. sdimg_SAVEFILE0P ve sdimg_SAVEFILE0A diye 2 seçenek çıkacak sdimg_SAVEFILE0A seçin ve paylaştığım dosya da ki USR-DATA ve ICN-ID dosyalarını sürükleyip ilgili yere atıp replace diyin daha sonra sağ üstteki unmount yazan yere tıklayıp oyunu başlatın. Save dosyası yüklenmiş olacak.
Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
321
96
28
Herkes kullanabilsin diye The last of us part 2 remastered oyununun %100 save dosyasını decrypt halde paylaşıyorum. Kullanmak için oyunu açın biraz ilerledikten sonra oyunu kapatın. garlicsavemgr açıp oyunu seçin. sdimg_SAVEFILE0P ve sdimg_SAVEFILE0A diye 2 seçenek çıkacak sdimg_SAVEFILE0A seçin ve paylaştığım dosya da ki USR-DATA ve ICN-ID dosyalarını sürükleyip ilgili yere atıp replace diyin daha sonra sağ üstteki unmount yazan yere tıklayıp oyunu başlatın. Save dosyası yüklenmiş olacak.
Link:
Bu anlattığı bütün oyun saveleri için geçerlimi sistem aynı mi save dosyası yüklemek icin

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
166
146
43
Bu anlattığı bütün oyun saveleri için geçerlimi sistem aynı mi save dosyası yüklemek icin
Mantık olarak aynı ama her oyunun save dosyası aynı değil, dosyanin ismi ve dosya uzantısı oyuna, bölge ve versiyonuna gore farklılık gösterebilir. Bu yüzden düzenleme yaparken ona göre yapmak lazım.