- Şub 19, 2019
- 1,318
- 28,881
- 113
Sevgili mcpsp üyeleri, Mafia 3 Türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle bu güzel oyunu çeviren Technogame ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yama çalışmalarında kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu yamayı düzenleme yapmadan PS4 konsolunda çalıştırdım. Yani, PC yaması PS4 oyununun dosyası ile uyumlu çıktı. İyi ki uyumlu çıktı, yoksa PS4 dosyasını açmak çok çok zordu
v1.00 sürümü çok sorunlu olduğu için bunu da paylaşıyorum. Yamayı güncelleme dosyasına nasıl adapte edeceğinizi kurulum videosunda gösterdim. Ayrıca, yamayı kurmanız için kurulum aracını da içine attım. Kurulum aracını yapan keremec arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yok ben v1.00 sürümü ile de idare ederim diyenler için v1.00 sürümünü de paylaştım. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak v1.00 sürümünü indirebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ]ispark
PC YAMASI
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Nurullah AKTAŞ
Senaryo: %99
Menü: %99
Arayüz: %99
Nurullah AKTAŞ
Emirhan DEMİRCİGİL
Nurullah AKTAŞ
Cem GÜLLÜ
Emirhan DEMİRCİGİL
Kübra DERBAZLAR
Bilal ÖN
Nurullah AKTAŞ
Tolga DERNEK
Furkan KÜTÜK
Ayrıca katkılarından dolayı Tayfun KUMAŞ’a teşekkürler
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: